Sad sve zavisi od Sarija, u igri Barsa?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 12.07.2018.
10:29
Izvor: Sportske.net

Čelsi je napravio mnogo pogrešnih stvari od početka leta, mnogi sada tvrde da su neke nepopravljive, ali sudbina kluba i najboljih igrača zavisi od novog trenera, to je barem jasno.

Epa/Maurizio Degl'innocenti
Epa/Maurizio Degl'innocenti

Povezane vesti

Isčekivanje se nastavlja, vesti da je Sari na putu za London, gde ga čeka doskorašnji pulen Žorginjo smenjuju jedna drugu.

Stižu i potvrde da će "Plavci" za 65 miliona evra otkupiti igrača i trenera Napolija, De Laurentis je to potvrdio sinoć, ali se engleski klub nije oglašavao.

U međuvremenu u ovoj zaista nesvakidašnjoj situaciji, u trening centru u Kobhamzu, Antonio Konte vodi treninge i čeka da ga smene i isplate mu 11 miliona evra.

Mnogi veruju da je mesec dana pre početka sezone, Čelsi već upropastio svoje šanse da ozbiljne stvari naredne sezone, upravo zbog oklevanja.

Polazi se od toga da Sari neće imati dovoljno vremena, a mnogi sada njegov dolazak dovode u pitanje sa sudbinom trojca Azar, Vilijan, Kurtoa.

Ono što se pretpostavlja da će Čelsi prvo uraditi je kupovina Juventusovog tandema (uz dovođenje Žorginja koga su izgleda oteli Sitiju) Rugani-Iguain, za 100 miliona evra.

Oni se nadaju da bi to moglo da uveri Azara da ostane. On je davao neodređene izjave kada je Real u pitanju, a izgleda da ga želi i Barselona koja je sada spremna i da ponudi Dembelea kao deo sporazuma.

Što se Kurtoe tiče, ako Alison Beker ode u Real, onda će Čelsi probati da ubedi Belgijanca da produži ugovor, a Sari traži da Vilijan ostane, iako je Brazilac meta Junajteda i Barse.

Ono što bi bila najbolja varijanta za Čelsi je da zadrži tim, pojača se pomenutom trojicom igrača, oslobodi se Morate, Zapakoste (želeli bi da ga trampe za Vesina iz Intera), Drinkvotera i još par igrača iz drugog plana.

To je i neka Sarijeva zamisao, ali kako rekosmo ovo je trka sa vremenom, a sve što je Čelsi uradio od početka leta je pogrešno, oklevajući da preseče i licitirajući sa dolaskom Italijana koji je vezan ugovorom za Napoli, iako ga je na klupi nasledio Anćeloti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 12.07.2018
15:46

Ljudi nemoj da ste smesni pa ova Marina je vodila sve ovo toliko je nesposobna,da je Abramovice isao u Italiju pre 4-5 dana on je ovo zavrsio licno ova slepica ne moze nikog da dovede....

avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 12.07.2018
15:04

Ako uprava ne sredi pitanje trenera u narednih nedelju dana, Azar bi zvanicno trebao da podnese zahtev za transfer listu. Bar bih ja tako uradio da sam na njegovom mestu. Veoma, veoma, veoma neodgovorno ponasanje uprave. Jos malo treba da pocnu pripreme, igracima treba vremena da se naviknu na novog trenera i sistem igre.

avatar
_mladenq
Thursday, 12.07.2018
14:27

Ako dovedu Azara, oprosticu im Gomesa, Alkasera, Dinja i sve ostale invalide zajedno:D

avatar
Mino Raiola
Thursday, 12.07.2018
13:59

Ja pomislio da Barsa hoće Sarija. Ne bi im to loše bilo.

avatar
pop94
Thursday, 12.07.2018
11:48

Ko god da vodi transfer politiku je budala

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 12.07.2018
11:30

Samo tog Vensina i Iguaina da nevidim u dresu Celsija ostali svi mogu.

avatar
Gangula 2.0
Thursday, 12.07.2018
10:52

Ne smeju više da oklevaju!Ako hoće da kupe Sarija neka ga kupe,ako ga ne žele nek ga ne kupe, jer igrači koji su spomenuti da će doći iz Juvea nece doci kad vide koje je ovo natezanje za samo jednog igrača!Čelsi ako se ne opameti ne krene malo da misli i na imidž kluba može da zaboravi na ozbiljna pojačanja!Ako misle da konkurišu za top 3 moraju da zadrže Azara i Kurtou i Vilijana da prodaju Pedra i Moratu i Zapakostu i da dovedu Sarija i Iguana i Ruganija.Inače mogu da zaborave na Ligu Šampiona!