Sad se Sari pita, otpisao četvoricu, traži samo jedno pojačanje!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 09.10.2019.
09:47
Izvor: Sportske.net

Trener Juventusa zadobio poverenje nakon sjajne pobede protiv Intera. On ne odustaje od plana, četvorica moraju da napuste klub, ima samo ideju za jedno mesto u januaru...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Mauricio Sari je pobedom protiv Intera ubedio sve u Juventusu da njegov sistem "radi", ne odustaje od namere da smanji broj igrača.

Mandžukić je na marginama nakon što je odbio ponudu iz Katara, teško da će dobiti šansu, sa druge strane, Junajted ga i dalje želi, a pojavio se i Inter. Juventus će ga prodati, žele da se oslobode i njegove plate, pa je jasno da je Hrvat svoje poglavlje završio.

I njegov zemljak Pjaca čeka oporavak u klubu koji ga je skupo platio, Pjaca će na pozajmicu verovatno opet negde u Seriju A, kako bi Juve makar delimično spasao veliko ulaganje u napadača koji nije imao sreće sa povrede. I Matija Perin će tražiti drugi klub, njemu je propao zbog lekarskih pregleda transfer u Benfiku, ali čini se da neće imati problem da nađe drugi klub.

Četvrti igrač koji će otići je Emre Džan. On je ušao protiv Intera, nije prijavljen za Ligu šampiona, Juve hoće da ga proda, doveli su ga bez obeštećenja, realno, Džan pored Kedire može da igra samo epizodne uloge.

Plan Juventusa je da prodajama i uštedom na plati sačuva oko 55 miliona evra i reinvestira ih ako bude prilika na januarskoj pijaci.

Da li Sari traži nešto u zimskom prelaznom roku?

Pominjan je Isko, ali čini se da pojačanja u veznom redu nisu potrebna, jedino što je trener želeo je polifunkcionalnog igrača koji može da igra desno i levo. Juve nema opcija osim Aleksa Sandra, Pelegrini je prosleđen na pozajmicu, Spinacola prodat, pa bi jedan levi spoljni igrač koji može da pokrije u slučaju nužde i desnu stranu dobro došao Juventusu.

Za sada, Paratići odmerava opcije, pominjan je Deni Rouz iz Totenhema, međutim, čini se da Juve cilja neka druga pojačanja, poput Vendela iz Leverkuzena, Kurzave iz PSŽ ili eventualno Marsela, mada je to teška misija.

Što se nekih velikih imena tiče, klub bi jedino ušao u igru za Pogbu, ukoliko bude bio na prodaju, ali to je prilično neizvesno u ovom trenutku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Wednesday, 09.10.2019
10:31

Koja muka, Juve po mom misljenju prvi favorit za osvajanje Lige Sampiona ove sezone pored Liverpula

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 09.10.2019
13:55

Nema nista. Psg i englezi bi se poigrali sa Juventusom pa i Bajern. Matori su mnogo.

avatar
100kr
Wednesday, 09.10.2019
14:04