Sad kad su im skinuli "lisice", u PSŽ prvo supermarket, pa onda kreću u kupovinu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 14.06.2018.
11:10
Izvor: Sportske.net

Odluka UEFA razljutila većinu klubova, do kraja juna će Parižani prodati dvojicu igrača, a zatim se zna ko bi trebalo da napusti klub. Odlaze dve velike zvezde, Tuhel ima ideju šta bi mogao da promeni...

EPA/IAN LANGSDON
EPA/IAN LANGSDON

Povezane vesti

U Pari Sen Žermenu su se izvukli, do kraja juna moraće da prodaju igrače za 60 miliona evra, ali to neće biti problem, Guedeš je na izlaznim vratima, kako smo rekli, ako Seltik otkupi Odsona Eduarda, to bi bilo dovoljno da se ispuni uslov UEFA.

Sa druge strane, to jasno neće biti sve, Tuhel će se tokom leta osloboditi još nekoliko igrača kako bi napravio prostor za nove kupovine.

Jasno da će klub i dalje morati da pazi na finansije, ali su oni sada praktično rešili problem, odvezane su im ruke za naredne tri sezone, pa će moći da peglaju finansijske knjige.

Na prodaju su Di Marija i Pastore, prvi gleda ka Španiji, ka Atletiku, mada bi posle Mundijala mogao da prihvati neku nepristojnu ponudu iz Kine. Sa druge strane "El Flako" bi se rado vratio u Italiju, domovinu predaka, Napoli i Inter bi "Mršavka" videli u svojim redovima.



Od ostalih, možda ode Kurzava, Tuhel želi novog levog beka, Gereira iz Dortmunda, a ni Munije nije siguran. Takođe, Juri bi mogao natrag u Španiju

Čeka se dolazak Bufona, nemački trener bi da zadrži Rabioa, Veratija ali i zemljaka Drekslera, dok sigurno neće rizikovati da razljuti Nejmara time što bi oterao Alveša ili Tijaga Silvu.

U PSŽ se nadaju da bi od prodaja mogli da zarade i 150 miliona evra, što je preambiciozno, a prvi igrač na listi želja je Kante iz Čelsija.

Nema informacija o odlasku Kavanija, mada se kao naslednici pominju Iguain ili Levandovski, a ne kriju da su razgovarali sa Dibalom.

Stiče se utisak da neće biti baš mnogo promena, odnosno dovođenja igrača, ali sa druge strane sigurno ćemo videti neki veliki transfer. Tuhel će priključiti timu Timotija Veu, sina legendarnog Liberijca, ali i još par igrača iz škole fudbala...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 14.06.2018
12:17

Kantea samo mogu da sanjaju ;-)

avatar
Al(a)din
Thursday, 14.06.2018
12:04

Da su ostali klubovi pametni da bojkotuju odluku UEFA, tj. da im ne kupe ni jednog igraca

avatar
NikkiCFC
Thursday, 14.06.2018
14:49

Proslo leto ulazi u fiskalnu 2018. UEFA ni ni razmatrala transfere Nejmara i Mbapea (koji je i dalje igrac Monaka) to ce tek sledece leto doci na tapetu ili mozda i kasnije. Zato PSG ne sme vise da trosi puno pa nece ni ovo leto. Ne vidim sta vam smeta u poslovanju PSG-a?

avatar
PsG_PsG
Thursday, 14.06.2018
19:17

Svaka cast na pametnom komentaru. Vidim da si se raspitao naspram ostalih koji dolaze samo da galame protiv PSG-a. UEFA je istrazila poslovanje od 2015 do 2017(po pravilima) Ovi veliki transferi tek treba da dodju pa zbog toga klub trazi nove sponzore. A sto se tice igraca Kurzawa bi ipak trebao ostati naspram Berchicha. A Kanté je na dobrom putu :)

avatar
Paris Saint Germain
Thursday, 14.06.2018
11:17

Kavani obavezno da ide. Treba jedna dobra rekonstrukcija.