Sad je valjda jasno, ovo je zamena za Sergeja?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 29.11.2017.
10:21
Izvor: Sportske.net

Italijanski mediji tvrde da će Srbin biti sigurno prodat, a Lotito je već našao i zamenu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Sergej Milinković Savić će napustiti Lacio sledećeg leta. Rimljani bi mogli da napune kasu, Lotito veruje da će uz Juventus i veliki engleski klubovi poslati ponude, pa bi cena Srbina mogla da skoči u nebo.

Kako se priča, njegova prodaja će pomoći da Lacio obnovi tim, dovede još nekolicinu igrača i nastavi istim putem, afirmacijom talenata.

Cena za Sergeja je oko 80 miliona, mada, ako više klubova uđe u igru, jasno je da će proraditi zakon ponude i potražnje.

Srbin se ne oglašava, njegov agent Kežman je zakopčan, ponavlja da je Milinković-Savić potpuno posvećen Rimljanima, ali i da ima interesovanja onih najvećih klubova.

U međuvremenu Lacio traži zamenu i izgleda da su je pronašli u Atalanti. Brajan Kristante, svojevremeno velika nada Milana je proigrao kod Gasperinija, pruža odlične partije, postiže golove, pravo je otkrovenje.

Njegova cena je oko 20 miliona evra, i Atalanta neće propustiti priliku da napuni kasu, ali svakako da treba sačekati rasplet, Kristantea želi još nekoliko klubova.

Što se Sergeja tiče, pojavile su se priče i o Liverpulu gde bi zamenio Kutinja, a Lacio će verovatno čekati Mundijal i tek posle SP prodati svoj biser.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 29.11.2017
12:20

Daleko je leto, ali definitivno je decko jedna od opcija, sjajno je poceo sezonu i ako ovako nastavi bice velika borba za njegov potpis.

avatar
mak_juventino
Wednesday, 29.11.2017
11:46

Atalanta moze da otkupi Kristantea za samo 4-5 mil. , ali tesko da bi ga odma prodali ...