Sad je stvarno gotovo - ''Welcome, Vladan!''

Autor: Darko Mitrović
petak 28.02.2020.
14:39
Izvor: Sportske.net

I odmah je krenula euforija na društvenim mrežama.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Ono što ser već nedeljama najavljivalo, danas je konačno dobilo i zvaničnu potvrdu - Vladan Milojević je novi trener saudijskog Al Ahlija!

To je klub iz Saudijske Arabije ovog popodneva i zvanično potvrdio, uz poruku dobrodošlice doskorašnjem strategu Crvene zvezde.

Milojević će se u Al Ahliju pridružiti svom najboljem igraču iz Crvene zvezde, Marku Marinu, koji je po završetku prvog dela sezone realizovao transfer u ovaj saudijski klub.

Trenutno, Al Ahli igra ispod očekivanja, ušli su u seriju kloših rezultata, u poslednje tri utakmice osvojili su samo bod, ali i taj remi protiv Al Nasra je posebno bolan, jer su ispustili prednost od 2:0.

Klupske ambicije su maksimalne, šampionske, ali Al Ahli trenutno zauzima treće mesto na tabeli, sa čak trinaest bodova zaostatka za Al Hilalom i osam za Al Nasrom.

Do kraja sezone ostalo je još deset kola.

Odmah pošto je Milojevićev transfer zvanično potvrđen, usledile su brojne reakcije oduševljenih navijača Al Ahlija na društvenim mfrežama.
-
Baner
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Стефан Стојанчевић
Friday, 28.02.2020
18:10

sve sam video i razumeo al nikad necu nase trenere na vrhuncu karijere u velikom usponu i da biraju zemlje u kojima veliki treneri idu pred penziju da skupe neku lovu za penzioni fond ovi nasi se kidaju da odu tamo sa 35 godina, a tu su im i holadnija ,belgija blzu kad vec nece u 2 lige petice,pre svega su me razocarali paunovic,jokanovic pa sad i milojevic....

avatar
Делија_момак
Friday, 28.02.2020
17:01

Милоје, легендо наша, пуно среће у туђини. Надам се да ћеш нам се вратити једног дана #Безтебенаклупистварнотрулоје

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 28.02.2020
15:52

Sretno, sefe, pokazi im kakav si majstor. Miloje zasluzuje mnogo vecu klupu i karijeru, nadam se da je sljedeca stanica mnogo veci klub!

avatar
svojnasvome
Friday, 28.02.2020
15:44

Pa nije u ligi petice? Cudim se cudom, takva trenercina

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 28.02.2020
16:51

Trenercina usla 2 godine zaredom u LS, pre toga u LE, osvojila dve titule bez problema. Za svakog vaseg trenera je nuklearni fizicar.

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 28.02.2020
18:20

Dobro je,dobro je,izbaci to iz sebe,znamo da bolujes ozbiljno. 2,5 miliona za godinu i po dana,lose skroz...