Sad je kristalno jasno, može biti samo jedan, Nej ili Mbape?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 02.12.2019.
11:45
Izvor: Sportske.net

Poslednji potez Francuza stavio Parižane pred izbor. Ali, daleko od toga da će biti lako...

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, Pari Sen Žermen će doživeti velike promene narednog leta. Naime, Mbape nije odgovorio na ponudu o novom ugovoru, leto je poslednja šansa, inače će PSŽ morati da ga proda.

Sada je jasno Francuz je tražio veći ugovor od Nejmara koji bi sa bonusima prestigao i najplaćenijeg na svetu, Mesija.

PSŽ će mu to ponuditi jedino ako se oslobode Nejmara koji prima 35 miliona evra po sezoni.

Problem je što ni za Nejmara nemaju kupca, Barselona nije odustala, ali i sami imaju dosta finansijskih problema, promašenih investicija poput Kutinja i Dembelea, koji su teg oko vrata Kataloncima.

Iako je Leonardo bio siguran da će Mbape ostati, sve su češće najave da mladi igrač naginje ka odlasku u Real što bi bio korak napred u karijeri.

On je odlazeći iz Monaka izabrao PSŽ pre Reala, bio je ubeđen da će ga Real čekati, i ispostavilo se kao tačno. Sa druge strane, Madriđani nemaju nameru da plate 300 miliona evra koliko će navodno tražiti "Sveci", jer bi sa Mbapeovim ugovorom na pet godina, to ulaganje bilo, ako ne računamo poreze pola milijarde evra.

U svakom slučaju, što vreme odmiče, svi u priči osim Mbapea će biti nervozni, jer jedino om može da bira. Kada će odgovoriti na ponudu videćemo, ali klan Mbapeovih u kome glavnu reč ima majka naginje ka transferu u Madrid.

Razlog?

Opsesija zvana "Zlatna lopta". Kilijan je ubeđen da su mnogo veće šanse da bude najbolji na svetu, ako se preseli u Real.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Monday, 02.12.2019
23:51

Budućnost. Ako ga obidju povrede u Madridu u sledećih 10 godina obara sve rekorde i bar 8 zlatnih lopti

avatar
Nemanjici
Monday, 02.12.2019
16:55

Sa druge strane, Madriđani nemaju nameru da plate 300 miliona evra koliko će navodno tražiti "Sveci" - pa sto bre...Imate Bejla koji vredi 150 miliona hahahaha

avatar
Offside
Monday, 02.12.2019
14:28

Real nece platiti 300 mil. za Mbapea??Odbijena je ponuda od 350 mil. i Bejl ovog leta a da Realu bude problem ovih 300.Mislim da je cena koju je PSG stavio mnogo veca od pomenute cifre i da je to jedini razlog zasto ga Real ovo leto nije kupio.A sto se tice ovog leta mislim da su stvari kristalno jasne,Realova jedina meta ce biti Mbape i nekako mi je tesko da poverujem da Kilijan nece zavrsiti kod nas ma kolika god cena bila.