Sad je jasno, Bejl može, Ronaldu zalupio vrata!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 18.01.2018.
09:48
Izvor: Sportske.net

Priča je vrlo jednostavna i niko neće uspeti da promeni odluku...

EPA/MARISCAL
EPA/MARISCAL

Povezane vesti

Garet Bejl će sigurno napustiti Real i ima samo jedan cilj, da se vrati na ostrvo i zaigra za Mančester Junajted. On je navodno odbacio sve druge mogućnosti, uključujući i povratak u Totenhem, već je obavestio Pereza da želi da ode.

Spreman je da se odrekne dela primanja kako bi obukao dres "Đavola" ima garancije Murinja da će igrati i veruje da je Portugalac sposoban da ga vrati u nekadašnju formu.

Sa druge strane, menadžer Junajteda će učiniti sve da spreči povratak Kristijana Ronalda na "Old Traford", tu čak ni pregovaračke sposobnosti Žorgea Mendeša nisu dovoljne.

Ako Murinjo ostane, za Kristijana nema povratka, tvrde engleski mediji. Svi napori će biti usmereni ka Bejlu, ali je pitanje cene.

Naime, Perez želi da vrati veći deo novca za Velšanina, traži 90 miliona evra što neće platiti niko, Real nudi 60. No, želja igrača biće odlučujuća, on nema ništa protiv ni da ostane u Madridu, tačnije, ne veruje da će Real sebi dozvoliti da ga zadrži kao skupu rezervu.

Na leto nas čeka igra nerava, ali Murinjo želi sada Sančeza i na leto Bejla, kako bi ostao u klubu.

Hoće li mu "Đavoli" uslišiti želje ostaje da vidimo.

Ronaldo sa druge strane ima takođe jasnu nameru pošto se oseća prevarenim, da napusti Real. Obećano mu je povećanje plate nakon Lige šampiona i španske titule na kraju prošle sezone.

"Samo kažu sutra", poverio se navodno Portugalac Prijateljima. Ali, on traži da bude izjednačen sa Mesijem što bi značilo da mu povećaju duplo platu, za Real to je nemoguće i Perez i ne želi da pregovara o tome.

Ronaldo je to doživeo kao nepoštovanje, a iz Reala su poručili Mendešu da donese ponude na leto. Ako Murinjo zatvori vrata, ostaje PSŽ, mada je i to teška misija jer oni treba da isplate Mbapea, a teško da će pristati da Portugalac bude deo sporazuma za Nejmara jer kako kažu, ne postoji novac za koji bi prodali Brazilca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Thursday, 18.01.2018
20:08

ma dodji ti Ronaldo u Inter..Ronaldo+Benzema mi njima Icardija..😁😁😁

avatar
Burazer
Thursday, 18.01.2018
14:37

Kako Real trazi 90 miliona za Bejla i isti Real nudi 60 miliona?!

avatar
Ronaldo da Lima
Thursday, 18.01.2018
12:34

Ne razumem zašto Perez koči ovaj transfer. On je svakako tih 100mil za Bejla islatio u narednih mesec dana kroz prodaju dresova, od reklama i marketinga. Plus je Bejl imao velikog značaja u osvajanju nekih titula. Svakako im se isplatio već i da ga prodaju za 10mil Junajtedu. A on hoće 90 i više za igrača koji je više u bolnici nego na terenu

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 18.01.2018
13:24

Tako se posluje. Ako daju igraca ispod cene koje mogu da uzmu, to se gleda kao gubitak. Da dobijes kg zlata na poklon, je l' bi mi ga prodao za 5 evra samo zato sto neces biti u minusu?

avatar
Ronaldo da Lima
Thursday, 18.01.2018
13:32

Nije tako bilo kako si napisao. Ali evo na tvom primeru, kupis 1kg zlata, od čega dobiješ još 5kg zlata, i onda onaj prvi 1kg zlata prodaš upola cene. Jer niko ne želi da ga kupi po prvobitnoj ceni pošto mu je vrednost opala. A ti si svakako u plusu i džabe da ga daš. I zar nije bolje da prodaš upola cene jer mu je manja vrednost nego da zahtevas istu cenu po kojoj si kupio taj 1kg pre par godina koju niko naravno neće sada da plati jer više ne vredi toliko ?

avatar
MalaSkoljkica
Thursday, 18.01.2018
11:43

Zasto bi bilo ko normalan menjao Neymara za Ronalda.

avatar
Thursday, 18.01.2018
22:44

u pravu si....braziskog plejboja za najboljeg igraca...real je lud ako to uradi