Sad je i sam rekao, Azar odlučio o budućnosti!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 05.02.2019.
14:02
Izvor: Sportske.net

Ne treba biti previše pametan, čini se da su stvari gotove posle ove izjave...

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Eden Azar je prelomio.

"Odlučio sam, znam šta ću učiniti", rekao je Radio Monte Karlu Belgijanac, ali nije precizirao kakva je odluka.

Ipak, ovo je jasna poruka, ali i potvrda onoga što je stiglo iz njegove porodice, otac uveliko pregovara sa Realom i čini se da Edena ništa neće sprečiti da se preseli u Madrid.

On ima 28 godina, ugovor još nešto manje od 17 meseci, za Čelsi ovo je šansa da naplati Belgijanca, inače će otići kao slobodan igrač.

Sari hoće da zna na čemu je, ali Azar ćuti, sama činjenica da ne produžava ugovor govori da želi da Čelsi stavi pred svršen čin.

Oni sigurno neće dobiti 100 miliona evra koje traže, jer mu ostaje 12 meseci ugovora, ali bi za pola te sume verovatno pristali da prodaju Azara, ili možda dobiju nekog igrača u razmeni.

Inače, sam Azar je pokazao da novac nije nikakav faktor, ponuda Čelsija je za tri miliona bolja od Realove po sezoni ("Plavci" mu nude 18 miliona), jednostavno njegov san je da kao idol Zidan zaigra za Real i on će ga ostvariti, narednog leta, ili 2020. ostaje pitanje, mada teško je zaista verovati da će Čelsi dopustiti da ode bez obeštećenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Sunday, 10.02.2019
21:28

Imam osjecaj da je kod Hazarda i toga da li da ostane ili da ode puno utjecaja imalo to sto Celzi nece da daje velike ugovore igracima starijim od 30 god. Sto je Teri, Lampard i jos neki otisli iako su htjeli ostati i zavrsiti karijeru tu. On ima 28, slijedece godine 29 godina....blizi se 30ta....sta ce onda?

avatar
SuperFrank8
Thursday, 07.02.2019
13:15

Ne znam iskreno šta da mislim, 50 miliona ili hazard na još jednu sezonu + prava + prodaja dresova i sve što ide. Nisu to tolike pare za klub, možda ga treba ostaviti pa nek ide kao slobodan igrač u velikom stilu a možda se i predomisli u jednom trenutku :)

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Thursday, 07.02.2019
01:27

Idi brate vise dasadio si ovim izjavama samo ja mislim da real nece poslati nikakvu ponudu , al ako posalju Sretan ti put i bez tebe klub ce i dalje postojati i brze igrati bez davljenja lopte tvoje i wilianove strane tako da otisli su mnogi i pre tebe pa je klub nastavio da se bori jedini koji ostaju zauvek su navijaci , igraci dolaze i odlaze.

avatar
foreverblue
Wednesday, 06.02.2019
00:40

Ubeđen sam da ide na kraju sezone. Gledao sam tvitere od kristofa tereura (najbolji izvor za belgijske igrače, naročito u premijer ligi) i meta loua iz telegrafa (najbolji izvor za čelsi). Na tviteru tereura ima samo izjava, dok je lou napisao da će azar reći klubu da želi u real nakon ove izjave. Rekao sam i ponoviću, meni bi bilo najbolje da im damo azara u zamenu za iska i kovačića, situacija u kojoj svi dobijaju jer eden izgleda hoće da ide, a ima jednu godinu na ugovoru, za iska se piše po medijima da on hoće da ide i da real želi da ga proda, dok kovačić već igra kod nas i po onome što je govorio izgleda da hoće da ostane, nadam se da je real spreman da ga proda, a i da nije, treba im azar sa druge strane. Sve u svemu, može se rešiti da sve strane budu zadovoljne.

avatar
Стерлинг Арчер
Tuesday, 05.02.2019
22:20

Obožavam Azara, ali sam ga iskreno već i prežalio. Moramo što pre naći njegovu zamenu.

avatar
Zoran Pinjatic
Tuesday, 05.02.2019
21:41

U redu je ispostovati igraca koji je toliko dugo sluzio klubu, ali mi se svidja i onaj metod Van Gala sa De Heom...stavis ga na klupu godinu dana da ima vremena da razmisli, fudbalska karijera nije duga i kad shvati da ce izgubiti godinu dana u neigranju nece mu biti svejedno. Ali bi to bio udarac i za klub, sto finansijski, sto zbog renomea.

avatar
Hajduk United
Tuesday, 05.02.2019
19:57

Pa i ja sam odlučia

avatar
MIlan Simic
Tuesday, 05.02.2019
19:20

Mogu samo da kazem ako ode da ovakog igraca necemo naci za dve sezone minimum...konstantan ili nekostantan(to se mi navjica samo tesimo sa njegovim odlaskom) on spada u sam krem najboljih... u formi ili van nje on je igrac koji navlaci tri protivnicka igraca na sebe... u sredini kakvoj se nalazio i nekim saigracima s kojima je igrao on je pruzao izvanredne patije...svaki navijac Celzija kojem je svejedno njegov odlazak LAZE sebe i druge ... u dubini srca ostaje ta zal...ali kazem dok zvanicno neizjavi da prelazi u Real, nadam se njegovom ostanku...

avatar
BojanMC
Tuesday, 05.02.2019
17:34

Razumem coveka, ne verujem da je neko iz njegove generacije sanjao da ce igrati za celzi vec za neki od velikih klubova.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 05.02.2019
16:19

Celsi ce verovatno pristati za pola sume od 100m da ga proda? Da li ste vi svesni da je Pulisic kostao 64m sa godinom do kraja ugovora. Nikakav problem da uzmemo 100m.

avatar
BlagoMeniOpetJA
Tuesday, 05.02.2019
17:07

sa jednom bitnom razlikom. pulisic je igrac od 20 godina maksimalno i vrhunskom karijerom ispred sebe. ako ga celzi ne pokupio (tj da ga nije pokupio) pokupio bi ga neko drugi i onda bi kostao ne manje od 200 iduci put. sa azarom je drugacije, on ima 28 godina i zelju da predje iskljucivo u real. niko drugi ne dolazi u obzir sto ce reci da real nece imati konkurenciju. tako da celzi ne moze da trazi previse od reala jer ce oni da odbiju, sacekaju da mu istekne ugovor i da ga pokupe za dz.

avatar
Zauvek Plavac
Tuesday, 05.02.2019
17:27

Ako to uspemo onda Bogu da smo zahvalni.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Tuesday, 05.02.2019
16:17

Ovo se znalo. Celzi treba uveliko da radi na njegovoj zameni, treba naci takav kalibar ali i nesto promeniti u sistemu jer mnogo zavise od Azara i Kantea. Pre su imali i Kostu koji je bio klasa i postizao golove, vide ce se sta ce Iguain doprineti.

avatar
Skoljka
Tuesday, 05.02.2019
16:12

Umislio si ti decko da si besan igrac. Imao si svoje momente, ali si daleko od top 3, bas daleko.

avatar
Zauvek Plavac
Tuesday, 05.02.2019
15:45

Nisam baš siguran da će dovesti Čelsi pred svršen čin, ili su se dogovorili sve iza zatvorenih vrata ili uprava jednostavno vidi da čovek neće da produži ugovor i planiraju budućnost bez njega. Najbolje bi mu bilo da ode, ovde je 7 sezona i sad mu je idealna prilika da napravi korak dalje i ostvari svoj san u Realu, Čelsi će usput i zaraditi što je svakako bolje nego da Azar ode za džabe. Pulišić dolazi na leto, za Hadson-Odoija sam siguran da će parafirati nov ugovor kad tad, još jedno krilo da se dovede i biće super. Čelsi je postojao i osvajao pre Azara pa će tako i posle. Edenu hvala za sve i sve najbolje u daljoj karijeri.

avatar
JC\'90
Tuesday, 05.02.2019
15:38

Odlucio je da niko ne zna sta ce uciniti

avatar
Стерлинг Арчер
Tuesday, 05.02.2019
22:27

Eh, kako je došao tako će i otići. Sećam se kako je istrolovao mančesterske klubove kad je na tviteru nagovestio gde dolazi

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 05.02.2019
15:36

Realno želi covek da se bori za trofeje i da igra LS redovno...novac mu sad nije presudan?kad je dolazio u celsi tad je bio presudan jer je trebalo da ode u jedan od mancesterskih klubova ali ga je zvao roman i ponudio 3 put više od mancestera

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 05.02.2019
15:22

Cao zdravo! Kad je u formi, onda je u top 3 igraca na svetu, samo je problem sto u takvoj formi igra na max 5, 6 utakmica po sezoni. Prilicno je nekonstantan igrac i na punooo utakmica nije uradio nista na terenu. Ovo mu se desava svake sezone bez obzira na to ko je trener i kakav je stil fudbala.

avatar
Стерлинг Арчер
Tuesday, 05.02.2019
22:18

Zapravo je poprilično konstantan igrač, samo je problem što već dve sezone nemamo napadača (nadam se da je ovome došao kraj dolaskom Iguaina), a i igrači na desnom krilu su nam teški prosek pa timovi mogu komotno da pošalju tri igrača na Azara jer znaju da je on praktično jedina pretnja.