Sad je i definitivno, razlog zbog koga je Junajted odustao od transfera leta! Stiže dvojac iz Juventusa po diskontnoj ceni?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 23.08.2020.
09:50
Izvor: Sportske.net

Nema ništa od velike želje Solskjera, tri igrača su na meti, dvojac iz Juventusa i štoper...

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Definitivno je, Junajted je odustao od Sanča, makar do narednog leta.

Problem je bilo ogromno obeštećenje, ali i plata koju je tražio Englez. Uz 120 miliona Dortmundu, Junajted bi godišnje morao da plaća nekadašnjeg igrača Sitija oko 16 miliona po sezoni. Uz ugovor na četiri ili pet godina, čitav posao bi iznosio više od 200 miliona evra.

To je u ovom trenutku za bilo koga previše, u klubu se nadaju da će kriza koja sledi nivelisati tržište i plate igrača tokom narednih 12 meseci, u šta nema nikakve sumnje.

Ali, Solskjer traži pojačanja, osim Sanča, neće dobiti ni Magaljaeša, ili bolje rečeno Gabrijela iz Lila koji je dogovorio transfer sa Arsenalom.

Za sada, najbliži Junajtedu je Daglas Košta iz Juventusa koji bi pojačao konkurenciju u ofanzivi i bio značajan za mlade igrače koje Solskjer ima u špicu, odnosno po bokovima, ali se navijači plaše povreda koje prate Brazilca. Nije to jedini igrač Juventusa koga Solskjer traži, on želi da dovede i Arona Remzija. Juve bi za 20 miliona prodao bivšeg kapitena Arsenala, kako bi se oslobodio njegove plate, Velšanin nema ništa protiv da zaigra za Junajted, iako su njegovi menadžeri odbacili tvrdnje o odlasku. Tako bi za pedesetak miliona, Solskjer dobio dvojicu iskusnih, prekaljenih igrača, ali i fudbalera koji su imali loše sezone.

baner


Od ostalih pozicija u timu, potreban je štoper i to je veliki problem. Sada se pominje Ben Vajt koga posle sjajne sezone u Lidsu želi nekoliko klubova, Čelsi pre svih, ali Brajton traži 50 miliona evra za ovog štopera. "Plavci" se izgleda okreću Tijagu Silvi kao rešenju, što bi ostavilo prostor "Đavolima", ali je pitanje da li su spremni toliko da ulože, za dvadesetak miliona više mogli bi da pariraju Sitiju i probaju da dovedu Kulibalija.

U svakom slučaju vreme teče, pojačanja nema, nema ni odlazaka koji su uslov, pa ćemo videti na kraju hoće li Soslkjer biti ostavljen na cedilu uz smanjivanje troškova...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 23.08.2020
19:33

D. Costa koji je usao u 30u a izuzetno je sklon povredama?!
Ramseya necu ni da komentarisem...
i jos jedan Engleski stoper koji je dolazi iz druge lige( usli su sada u prvu ali u PL nema niti jedan minut)

avatar
amigo999
Sunday, 23.08.2020
17:52

Kosta je jedan od najboljih krilnih napadaca na svetu. Sklon je povredama,na zalost....

avatar
mrancic
Sunday, 23.08.2020
14:42

Dok drugi kupuju,Junajted priča o ludom Megvajeru i skuplja restlove.Sve isto kao i do sada.

avatar
bosnapd
Sunday, 23.08.2020
12:43

Koliko ste zapeli vise za Sanca ima i boljih igraca.

avatar
Devil born 1878
Sunday, 23.08.2020
12:14

Odakle vi ovo citate? Sancova plata nikad nije bila problem, to je vec dogovoreno, i nikakvih 16 miliona nije u pitanju. Zasto se pise o celziju na junajtedovoj vesti? Kako favorizujete vesti, svaka cast

avatar
ackob
Sunday, 23.08.2020
11:37

Ajde mrs Vudvorde vise.