Sad će biti zemljotres, premijerligaši zatvorili vrata Rajoli!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 10.02.2019.
11:45
Izvor: Sportske.net

Realno, posle svega, jasan je motiv klubova iz najjače lige na svetu...

EPA/OLIVIER ANRIGO
EPA/OLIVIER ANRIGO

Povezane vesti

Mino Rajola je završio sa svojim igračima u PL, makar onim najboljim. Naime, kako pišu engleski mediji, klubovi najjače lige na svetu ne žele sa njim da sarađuju, posle svega što se dešavalo između Pogbe i Murinja.

Pogba je juče rekao za Solskjera da je za razliku od nekih iskren i da stvari govori u lice, nije teško zamisliti kome je upućena ova strelica.

Ali, Premijerligaši neće da rizikuju sa Rajolinim igračima.

Prvi je Gvardiola kome je Rajola pretio zbog Ibre, De Liht jeste bio meta Sitija, ali u klubu su čvrsti da ne rade sa kontroverznim menadžerom. Isto se odnosi na Liverpul, Čelsi, Arsenal i naravno Junajted, jer se veruje da bi Rajola samim novim uplivom odmah poremetio atmosferu.

Nedavno je izgubio važnog igrača Lukakua, a spekuliše se da je Junajted vršio pritisak na Belgijanca da raskine ugovor, mada postoji i priča da je Lukaku pobesneo kada je otkrio da Rajola nije ni pregovarao sa Čelsijem u koji želi da se vrati.

Sada De Liht o kome Rajola vodi računa ima opcije, Barselonu, mada oni neće platiti sumu veću od 50 miliona evra koliko traži Ajaks, ili Juventus, mada se i tu spekuliše da Rajola nije dobro sa Paratićijem koji je nasledio Marotu i koji je omogućio ulaz Mendešovim igračima u klub, dovođenjem Ronalda. Jasno, Mino ima svog bivšeg pulena Nedveda, ali odnosi Rajole i Juventusa nisu više tako bliski.

Kao da gubi tlo pod nogama, setimo se, Mendeš mu je zatvorio vrata Reala godinama, Perez baš ne voli Rajolu, a videćemo kako će se zaokret klubova u odnosu na njega odraziti na igrače...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 10.02.2019
20:11

hoćemo fudbal 90-ih

avatar
Anonymous Official
Sunday, 10.02.2019
20:02

Meni samo nije jasno zasto ga igraci uopste uzimaju kao menadzer kad stvara tolike probleme i gleda najvise na sebe

avatar
RedDevil612989
Sunday, 10.02.2019
15:01

Rajola je najgora stvar koja se desila fudbalu ikada.

avatar
DEL PIEROO
Sunday, 10.02.2019
14:56
avatar
Los Vikingos
Sunday, 10.02.2019
14:16

A nece ni on moci doveka! Kada mu svi veliki klubovi zatvore vrata, tesko ce mladi igraci pristajati na to da im Rajola bude menadzer.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 10.02.2019
13:04

Najjace lige Hahaha

avatar
Mangus
Sunday, 10.02.2019
12:52

Nekada su ga igraci birali jer je radio najbolje za njih. Sada vise gleda sebe i to se ocigledno odražava na. Odnose s klubovima i igrace