Sa zapada na istok - Rukavina ima novi klub!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.07.2018.
13:10
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Antonio Rukavina odlazi sa krajnjeg zapada na krajnji istok Evrope.

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Nedelju dana nakon što je Srbija završila sa učešćem na Mundijalu u Rusiji još jedan reprezentativac našao je novi angažman.

U utorak je promociju u novom klubu imao Dušan Tadić, a danas je isto sačekalo i desnog beka Antonija Rukavinu koji je napustio Viljareal posle četiri godine.

Bivši fudbaler Bežanije i Partizana parafirao je ugovor sa Astanom i tako postao prvi igrač koji je počao šampiona Kazahstana nakon Mundijala.

"Več znam dosta o Astani jer sam svojevremeno ovde igrao sa Viljarealom. Shvatio sam da je Astana veliki klub. Klupski čelnici su me jako želeli, poslali su ponudu koja mi je odgovarala i evo me", rekao je Rukavina prilikom predstavljanja.

Astana ima odlično iskustvo sa srpskim fudbalerima, a pored Antonija Rukavine u tom kazahstanskom klubu nalaze se još Đorđe Despotović i Marko Stanojević.

"Želim da zaigram u grupnoj fazi Lige šampiona prvi put u karijeri. Svestan sam da krećemo od prvog kola kvalifikacija ali verujem da je Astana sposobna da ostvari taj cilj", dodao je Rukavina.

Srpski internacionalac stigao je u Astanu kao slobodan igrač, pošto mu je na kraju prošlog meseca istekao ugovor sa Viljarealom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Gazivoda
Wednesday, 04.07.2018
16:00

Dame i gospodo - PRVI DESNI BEK nase reprezentacije u 34. godini odlazi u slavni Kazahtanski klub Astanu bez obestecenja . I posle ne valja sto smo grupu zavrsili kao treci !? :D Savezu poruka da u Katar bez Rukavine ne sme da se ide !

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 05.07.2018
01:32

Astana je ozbiljan klub, odlična infrastruktura, velike plate i svake godine igraju sve bolje i bolje.