"Rosoneri" sve bliži novom pojačanju, Leonardo otputovao u domovinu na pregovore!

Autor: Nikola Miloradović
petak 05.04.2019.
18:19
Izvor: Sportske.net

Milan napravio bitan korak ka angažovanju novog pojačanja.

EPA
EPA

Povezane vesti

Upravi Milana se izgleda osladilo da kupuje u Brazilu.

U januaru je u klub stigao Lukaš Paketa iz Flamenga, pokazao se kao odlično pojačanje, pa su "Rosoneri" nastavili sa skautiranjem tržišta u zemlji sambe, kafe i fudbala.

Za oko im je zapao krilni fudbaler Gremija Everton, za kojeg je zainteresovano još nekoliko evropskih klubova, odavno ga prati i Mančester siti.

Ipak, izgleda da je Milan rešen da pobedi konkurenciju, pa su načinili i prve korake ka njegovom angažovanju.

Sportski direktor kluba sa "San Sira" Leonardo je otputovao u Brazil, gde će se sastati sa predsednikom Gremija Romildom Bolzanom.

Everton Soareš ima otpusnu klauzulu od 80 miliona evra u ugovoru, ali je jasno da će tokom pregovora njegova cena pasti.

Gremio ima i jedan uslov, žele da Everton ostane u njihovim redovima dok se ne završi Kopa Libertadores, što znači da bi krilni fudbaler najverovatnije "Rosonere" pojačao u januaru naredne godine.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossonero_t
Friday, 05.04.2019
19:26

Ne svidja mi se ovaj igrac, treba nam bolji.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 05.04.2019
19:04

Ma, kakav crni januar, bas tu nam najvise gori i to je pozicija na kojoj najmanje mozemo da cekamo tacnije uopste vise ne mozemo, i to nam trebaju oba krila. Inace, sa San Sira, kad se pise o Interu, moze ovako.

avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 06.04.2019
03:03

oba krila...inace ovako licimo na nojeve :D...smesno je da ako se vec igra s tim krilima mi nemamo niti jedno pravo bezobrazno krilo koje ce ubijati na terenu...samo da se provucemo a bicu slobodan da prognoziram posle meca sutra nastavak prvenstva tj preostale nase meceve i konkurenata pa eto da vidis samo gde se slazemo gde ne :D...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 09.04.2019
17:47

Isti broj bodova imaju (po 17) i kod kuce i na strani uz utakmicu vise na domacem terenu...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 09.04.2019
17:43

Svidja mi se ovo na kraju:-D

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 09.04.2019
12:08

msm da ce parma imati zicer protiv letecih magaraca a mozda i protiv sasuola...bar msm da ce prstati...nznm po meni je parma ove sezone bolja van svog terena...nznm da li i statistika misli isto....u svakom slucaju ima prostora za LS...ako ponovimo deo zelje kao protiv juventusa pobedicemo 90% meceva a to je dovoljno za poziciju koja nas spaja s usatim peharom!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 08.04.2019
20:29

Potpisujem komentar, samo bih dodao da treba prebroditi i Parmu:-D Bio je jos jedan penal za nas (ono kad je u njihovih sesnaest udaren Romanjoli), bila je i opasna igra (onaj kung-fu start nad Musakiom), a o kartonima me smara jako da pisem. Takodje, STVARNO bih voleo da vidim da li je dibala pre pasa koji je prethodio situaciji za penal bio u ofsajdu. Verovatno i nije, ali, hajde da vidimo, a to bi sve VAR razjasnio da ga je konsultovao. Sto ti kazes, njima iz prve i jedine situacije dosude penal, a nama tamo nije sviran penal jos od Marije puvare iako je (a ovo tvrdim odgovorno) bilo na desetine i desetine razloga za to...

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 07.04.2019
00:44

evo ovako...prvo atalanta...simpaticni su mi pa cu od njih....msm da imaju 6 teskih meceva...ako se potrude moze da se spusti na 4 utakmice za biti ili ne biti...roma je isto prisla na bod i msm da su u boljoj poziciji od atalante prosto jer su neki mecevi reseni ili ce biti do tada...njihov rival iz rima ima dosta jakih meceva sto s timovima za opstanak...msm da su dva u pitanju i 4 s konkurentima za evropu....sto se tice nas na kraju imamo tri mine...torino...firencu i lacio...ako to dobijemo msm da smo u LS jer spal ce se obezbediti dotle a i frosinone je prezaljen...imamo za nijansu bolji raspored od ostalih....mec s robijasima necu da previse komentarisem...nije nam sviran cist penal plus ono povlacenje je pola penala...a njima minimalan kontakt i penal se svira...no dobro...ostavile im sudije mesta za LS da se bore...mi sad moramo od nule da pobedimo rivale...miha nam daje bodove...uz fenjerase to je to...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 06.04.2019
20:24