"Rosoneri" pronašli i osmo pojačanje

Autor: Nikola Miloradović
sreda 15.08.2018.
09:04
Izvor: Sportske.net

Kako prenose italijanski mediji, urugvajski reprezentativac bi mogao da bude poslednja akvizicija Milana ovog leta.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Ekipa sa "San Sira" je ovog leta angažovala šest novih igrača, stigli su kao slobodni igrači golman Pepe Reina, levi bek Ivan Strinić i talentovani vezista Alen Halilović.

Na pozajmici sa pravom otkupa je u redovima Milana Gonzalo Iguain, dok je iz Juventusa stigao i Matija Kaldara, u suprotnom smeru je poslat Bonući, dok je na pozajmicu sa pravom otkupa stigao i Tijemu Bakajoko iz Čelsija.

Očekuje se svakog trenutka i dolazak Samua Kastiljeha iz Viljareala, najverovatnije po istom principu kao što su stigli i Bakajoko i "Pipita", a prema pisanju italijanskih medija, Leonardo bi prelazni rok mogao da zaključi angažovanjem Dijega Laksala iz Đenove.

Zenit je zainteresovan za Urugvajca, ali se "Rosoneri" nadaju da bi mogli da naprave razmenu sa "Grifonima", poslali bi na "Luiđi Feraris" Bertolaćija, dok bi u suprotnom smeru krenuo bivši igrač Intera Laksal.

Betankur Laksalt Urugvaj

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 15.08.2018
12:24

Predobar igrac ! Pravo pojacanje za Milan

avatar
rossoneroug
Wednesday, 15.08.2018
11:50

Dobar je mali .. jos igra na vise pozicija ... mozda ce cak i bolji od Rodrigeza biti ...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 15.08.2018
10:33

uh ja po slici mislio da dovode Bentankura Sva sreca krivo sam zakljucio

avatar
MarioJ
Wednesday, 15.08.2018
10:07

Dobar prelazni rok. Jos jedan veznjak za rotaciju u vezi i Milan vidim u Ligi Sampiona dogodine. Bice to odlicna sezona u Kalcu. Po meni u vezi treba igrati ROMB. Bakajoko, desno Kesi, lijevo Calkanoglu, poluspic Suso, a u napadu Iguain i Cutrone. Ako jos dodamo odbranu na golu Donaruma, Konti, Kaldara, Romanjoli i Laksalt ili Rodrigez odkican tim.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Wednesday, 15.08.2018
09:09

Prvi i prvi:-D Laksal(T) sigurno dolazi kod nas, nisu nam jos (u)platili jedanaest miliona za Lapadulu pa cemo mi sad doplatiti tri miliona i dovesti coveka, a predvidjeni su i bonusi od tri ili cetiri miliona evra. Bertolaci nije u igri jer Gatuzo zeli da ga zadrzi, a i nije bas pametno (prosto ne mogu da verujem da ovo pisem) da sad odu i on i Mauri. Naravno, vec racunam da montolivo prakticno vise nije nas clan, ali, formalno ipak jos jeste. Odbijena je i poslednja (ne mislim poslednja uopste nego poslednja do/za sada) za SMS-a, Leo ce pokusati opet...