"Rosoneri" pregovaraju sa Barsom, hoće li se dogovoriti?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 19.12.2019.
15:50
Izvor: Sportske.net

Milan je odavno pokazao interesovanje za fudbalera katalonskog kluba.

EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

Pisali smo i ranije, Milan je zainteresovan za štopera Barselone Žan-Klera Todiba.

Mladi francuski fudbaler je pre oko godinu dana stigao na "Kamp Nou" iz Tuluza, ali nije dobijao puno prilika u prvom timu, čak se po španskim medijima piše da prednost u odnosu na njega ima i taletovani Paragvajac Arauho.

Zbog svega, Barsa je spremna da ga proda već u januaru, Milan je još u novembru otpočeo razgovore sa katalonskim klubom, u decembru su o transferu razgovarali i Maldini i Abidal.

Ipak, Katalonci traže 20 miliona evra i povratnu klauzulu, na "San Siru" smatraju da je cena previsoka, ali navodno dve strane imaju želju da sarađuju i pokušaće da pronađu kompromisno rešenje.

Lautaro Martinez Todibo Inter Milan Barselona

Kako trener Milana Stefano Pioli na raspolaganju ima čak pet štopera, nameće se pitanje ko bi mogao da napusti "San Siro".

Romanjoli definitivno ostaje, mladi Gabija nije dobijao puno prilika ove sezone, ali će zbog velikog potencijala "Rosoneri" najverovatnije zadržati mladog štopera, tu su još Musaćo, Kaldara i povređeni Duarte.

Za maleroznog Kaldaru je interesovanje pokazala Atalanta, pa se čini da bi bivši igrač Juventusa mogao da se vrati u Bergamu i da bi njegovo mesto u redovima Milana mogao da zauzme Todibo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Thursday, 19.12.2019
19:42

Nije Musaći nego MusaKIO. Kod ovog drugog igraca je pre svega problem neiskustvo i to sto ovi insistiraju na toj klauzuli koja je najcesce pokazatelj ponizavajuceg odnosa i iskrivljene percepcije i slike o drugoj strani, to ne dolazi u obzir...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 19.12.2019
17:29

Doveli ga za 2 miliona,nema ga ni na klupi,odigrao 2-3 utakmice i hoce 20 miliona...hahahahah