"Rosoneri" pazite, Leonardo dolazi po sunarodnika!

Autor: Stefan Matić
utorak 15.10.2019.
23:59
Izvor: Sportske.net

Parižani žele kreativnog Brazilca.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Milan već par sezona posluje sa gubitkom, ipak "rosoneri" su optimistični. Spremaju se planovi za prelazak na novi stadion dok su u planu i zanimljiva pojačanja poput mladog Malena iz PSV-a.

Naravno veliku ulogu u svemu ovome igra pozicija koju će Milan zauzeti po kraju sezone, videćemo da li Pioli može trgnuti svoje nove igrače, prva prepreka je Leće. Plasman na kraju sezone može doneti prihod, ali se ozbiljno računa i na prodaju igrača.

Sportski direktor PSŽ-a Leonardo je po pisanju francuskih medija itekako zainteresovan za Lukaša Paketu. Brazilac je došao januara meseca iz Flamega i za kratko vreme osvojio srca "rosonera", ali je pokazao i onu svoju "brazilsku" stranu to jest nekonstantnost. Tu su bili i problemi sa povredom, Brazilac je ove sezone odigrao svega pet utakmica u Seriji A gde je sakupio nešto preko dvesta minuta sa jednom zabeleženom asistencijom.

Milan Paketa Sampdorija Lineti Bakajoko

Ne pominje se visina transfera ili koliko bi francuski klub bio voljan da ponudi, Milan ga je doveo za sumu od četrdeset miliona evra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 16.10.2019
10:09

50 i cao....neka ide...za te pare zna se meta! eriksen i to platiti 30 da ne ode dzabe....ili olmo

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 16.10.2019
13:43

Eriksen se valjda pise velikim slovom ali taj isti jedva ceka doci u tim gdje se osvajaju trofeji Pa to ima i u Totenhemu Nula !

avatar
Boris Nedeljkovic
Friday, 18.10.2019
02:17

Lektore izvini!

avatar
REVØLT
Wednesday, 16.10.2019
07:44

Doveli smo ga za 35 iz FlameNga, a nije problem 5 od 7 utakmica nego samo 217 minuta u/na tih 5 meceva. Inace, kaze se na kraju, po zavrsetku ili po okoncanju.