"Rosoneri" odlučili, ljubimac navijača na prodaju!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 02.01.2020.
09:30
Izvor: Sportske.net

Izvesna selidba u januaru.

EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHI
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHI

Povezane vesti

Milan je uspeo u nameri da vrati jednu od najvećih fudbalskih zvezdi, imaćemo priliku da gledamo Zlatana Ibrahimovića ponovo na terenima Serije A. Međutim kada su u pitanju odlasci, ime Brazilca Pakete se sve više spominje.

Fabricio Romano dobro obavešteni italijanski novinar navodi da su Boban i Maldini već održali sastanak sa agentom kreativnog fudbalera. Dogovoren je odlazak, ali uz uslove koji zadovoljavaju Milan.

Cena će biti oko 35 miliona evra, podsetimo Leonardo je svog sunarodnika doveo za istovetnu sumu, a sada bi mogao to ponovo da uradi, ali ovog puta u ulozi sportskog direktora PSŽ-a.

Francuzi su zainteresovani za bivšeg igrača Flamenga, za njih je ova suma lako isplativa. Sam Paketa nema ništa protiv selidbe, ove sezone je zabeležio trinaest nastupa u Seriji A sa tim da u poslednje vreme mečeve startuje sa klupe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar 7
Thursday, 02.01.2020
23:20

Pominje sa razmena Paketa-Draxler...
To ima smisla,narocito ako Ibrahimovic bude igrao na poziciji povucene devetke...gde bi Pjontek ostao ispred njega.
U tom slucaju Milan ce igrati sa dva krila a to bi mogli da budu Draxler i Rebic plus ofanzivni bekovi Hernandes i Conti...
U ovoj postavci ovo ima smisla.

avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 04.01.2020
00:39

msm da je malo ko sem tebe ubo...da se tako izrazim...sa ibrahimovicevim mestom...igrace targeta iza spica...nekad i po boku kao mandza da rastereti vec posrnula krila...suso je problem....msm da bi na njegovom mestu trebalo da dovedu nekog i naravno da krila vrate gde treba...desnjaka desno ovog drugog levo...prosto jer se gubi dragoceno vreme na namestanje a toga je bilo video si i sam...i drugo....usecanje u sredinu je zastitni znak mesija i robena...pa su shodno tome ekipe preterale a kvaliteta nema...plus odbrana se sve vise sablonski brani vezanih ociju....ako hoce do bodova mora se igrati brzo i iz trka s direktnom loptom na devetku jer ovako nema smisla!

avatar
RaZZoR (6xx)
Thursday, 02.01.2020
11:05

Sta rade nmg da vjerujem, dovode igraca od 38 godina a prodaju ono sto valja i sto bi moglo bit pogodak u buducnosti al to je Milan

avatar
Opet Anonymous
Thursday, 02.01.2020
11:00

A zasto bi ga se Milan odrekao? Jos za tu sumu, stvarno mi nema smisla

avatar
Amalainter
Thursday, 02.01.2020
11:12

Zato sto im gori pod nogama..a za ostale ne mogu dobiti ni 10ak miliona

avatar
REV
Thursday, 02.01.2020
10:50

Da, ali, oni nama nude samo 20 miliona, a to ne dolazi u obzir.