"Rosoneri" hoće srpskog štopera?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.01.2018.
15:27
Izvor: Sportske.net

Ugledni italijanski list piše o mogućem transferu srpskog reprezentativca na "San Siro".

Epa/Gernot Hensel
Epa/Gernot Hensel

Povezane vesti

Posrnuli gigant iz evropske prestonice mode pokušaće ove zime da reši barem deo nagomilanih problema koji se očituju kroz loše rezultate u Seriji A.

Milan je prvi deo sezone završio na jedanaestom mestu na tabeli sa 14 bodova zaostatka za četvrtoplasiranom Romom koja pride ima i utakmicu manje.

Teško je govoriti šta bi posle letošnjeg renoviranja tima moglo na zimu da se promeni, posebno kada se ima u vidu da mač UEFA visi nad vratom "Rosonera".

Italijanski mediji ipak pišu da će Milan pokušati da napravi određene korekcije u igračkom kadru. Jedna od meta Milana biće srpski reprezentativac Nikola Maksimović (26) koji nije u planovima Mauricija Sarija.

Napolitancima za sada ide dobro, lideri su i logično je da u takvoj situaciji rezervisti i igrači koji se nalaze u drugom planu nemaju čemu da se nadaju.

Sa druge strane, Maksimović nije u poziciji da sedi na klupi i tavori jer bi tokom proleća trebalo da sakupi što više minuta i dobrih partija kako bi ga selektor "Orlova" uvrstio na spisak putnika za Mundijal.

Zbog pomenutih problema sa finansijama i činjenice da je Napoli Maksimovića platio 20 miliona pre šest meseci Milan će ići sa ponudom koja osim novca podrazumeva i jednog igrača.

"Korijere delo Sport" piše da bi put "San Paola" mogao da krene Mateo Musakio ili Kristijan Zapata, a videćemo koliko u čitavoj ovoj priči ima istine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Wednesday, 03.01.2018
17:34

Ako je istina omda je glupost! Trener nama treba, pa neka on kupuje.

avatar
Nepoznati korisnik
Wednesday, 03.01.2018
17:15

Dobro bi on došao

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 03.01.2018
16:34

Uopste nije tesko reci, trebaju nam dvojica centralnih veznih od kojih bi za jednog bilo pozeljno da bude ono sto je Totenhemov Musa Dembele, a za drugog ono sto je Bili Kristante:) Takodje, treba nam i jedno vihorno celjade da tera (uglavnom) po levoj, a treba nam i maskota Beneventa da otera Kalinica i dovede Ibrahimovica:-D Inace, ovo isto (navodno) nudimo i Djenovi za Ica, a ako smo toliko cekanog Musakija doveli samo da bismo ga sada trampili za tog lika, onda stvarno...

avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 03.01.2018
16:33

ovaj nas je mlak....i iskreno nznm koliko bi pogresili s maksimovicem mada je i on prevara od stopera...no dobro....glava za glavu i cao.....ako nista bar se bolje snasao u ligi