"Rosoneri" dovode golmana, šansa za Čelsi ili nešto sasvim drugo?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 09.09.2020.
15:32
Izvor: Sportske.net

Golmani u centru pažnje.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Poznato je da Čelsi traži novog čuvara mreže, nisu izgleda digli ruke od Kepe Arizabalage, ali su rešeni da mu dovedu jaku konkurenciju.

Pisalo se da su zainteresovani i za Điđija Donarumu, u tom slučaju bi morali da prodaju Španca ili da ga ponude "Rosonerima" u zamenu za prvog golmana italijanske reprezentacije, ali izgleda da su "Plavci" odustali, iako Milan dovodi novog golmana.

Naime, "Rosoneri" su se dogovorili sa Tatarušanuom iz Liona, iskusni Rumun će biti alternativa Donarumi na "San Siru", za kojeg Čelsi nije poslao nikakvu ponudu Italijanima.

Razlog za to je daleko jeftiniji Eduard Mendi iz Rena, "Plavci" su izgleda blizu angažovanja seneglaskog reprezentativca, a u prilog tome ide i činjenica da su mu Francuzi spremili i zamenu.

Eduard Mendi
foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Ren, koji će igrati i u Ligi šampiona naredne sezone, poslao je ponudu Granadi za odličnog Portugalca Ruija Silvu.

Golman koji se istakao u Primeri minule sezone bi mogao da bude odlična zamena za Mendija, a za njegove usluge su ponudili osam miliona evra.

Dakle, Taturšanu ide u Milan, ali samo kao zamena za Donarumu, koji neće u Čelsi, jer "Plavci" dovede Mendija iz Rena, koji mu je već spremio zamenu u Silvi iz Granade.

Baner 6

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Thursday, 10.09.2020
00:36

Donaruma ne ide nigde, karijeru će zaavršiti tamo gde ju je i počeo.

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 09.09.2020
20:46

Ja sam odavno rekao da Kepu ne treba prodati samo mu dovesti konkurenciju jaku i ko je bolji neka brani svakako smo losi sa drugim golmanom jer Caballero po godinama i kvalitetu nije ni za 3 golmana.Kepa ili ce tako bolje braniti i ponoviti prvu sezonu i novac za koji je doveden ili ce doci bolji a on na klupu.Najvise bi volio Onana da dodje ili Nick Pope.Celzi samo treba jos tog golmana da nadje i jednog mladog stopera kvalitetnog i ima kompletan tim i klupu za narednih 5 6 godina da samo ponekad kupe 1 ili 2 igraca svake godine i tjt.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 09.09.2020
15:38

Taturšanu Kekeke Raducoju - Kontra - Tatarusanu Djanluidji Donaruma (Tatarusanu, Antonio Donaruma)- Orije (Kalabria/Konti), Milenkovic (Kjer, Musakio/Belodi), Romanjoli (Gabia), Ernandez (Mikolenko)- Tonali (Kesi, Pobega), Benaser (Sumare)- Kijeza (Kastiljeho, Selemekers), Calhanoglu (Diaz, Maldini), Rebic (Leao)- Ibrahimovic (Kolombo).