"Rosoneri" će večeras obratiti posebnu pažnju na dva protivnika

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 08.11.2018.
19:33
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Milana od 21h igraju meč četvrtog kola Lige Evrope protiv Real Betisa.

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Andalužani su slavili na "San Siru" pre dve nedelje, pa će Milan večeras na "Benito Viljamarinu" pokušati da im se osveti.

Imaće pune ruke posla večeras i skauti "Rosonera", kako je sportski direktor kluba Leonardo zainteresovan za dvojicu igrača Betisa.

U pitanju su fudbaler PSŽ na pozajmici u Sevilji Đovani Lo Selso, kao i španski vezista Serhio Kanales.

Leonardo veruje da bi ova dva fudbalera bila od velike koristi ekipi sa "San Sira", pa će večeras on i njegovi saradnici imati idealnu priliku da ih vide na delu.

Argentinac je stigao na pozajmicu iz prvaka Francuske minulog leta, Betis ima opciju i da po isteku kratkoročne saradnje otkupi njegov ugovor od "Svetaca". Lo Selso (22) je iz Rosarija stigao u Pariz 2016. godine, upisao je 54 zvanična nastupa za PSŽ pre prelaska u Betis, za koji je ove sezone nastupio u devet navrata i postigao dva pogotka.

Što se tiče Kanalesa (27), on je ponikao u Rasing Santanderu, prešao je u madridski Real 2010. godine, ali se nije naigrao na "Bernabeu". Usledila je pozajmica, pa potom i transfer u redove Valensije, 2014. godine je pojačao Real Sosijedad, a od ovog leta je član Betisa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Friday, 09.11.2018
02:12

odigrali smo za zaborav...formacija koju samo juventus moze igrati! Sto se tice pojacanja msm da ne treba traziti sad bas u svakom klubu nesto sto valja....trebaju nam igraci kojima fali minuta a ne volje...lo selso nije los...treba pokusati....treba pokusati i sa djerarom jer su nam krila ili ono sto imamo katastrofa....devetka je kljucna jer se vidi da s dva napadaca bolje stojimo...uz naravno zamenu za kaldaru...

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Thursday, 08.11.2018
20:47

Sa koliko nas sve igraca povezuju, ne mogu ni da pretpostavim ko ce doci...

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 08.11.2018
22:26

Ova dvojica bolje da vam ne dolaze...

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 09.11.2018
00:17

Lo Selsa nisam gledao puno al cini mi se da nije bolji od Calhanoglua i Susa. A Kanales je najbolje partije pruzao jos u Santanderu kad je bio klinac. Milan treba da se povezuje sa Drakslerom npr. a ne sa Lo Selsom.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Thursday, 08.11.2018
23:18

Zasto? :-D Jeste da nama i nije tesko drzati cas kao sto i veceras rade, ali, mozda bismo i mi npr. mogli da pozajmimo Lo Selsa ako ovi to ne ucine.