Ronaldov naslednik? Bejl beznadežan, Florentino menja pristup, tri opcije!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 28.10.2017.
09:27
Izvor: Sportske.net

Real već razmišlja o tome ko će naslediti Portugalca. Varijanta sa Velšaninom nije upalila i on će otići, Real će ovoga puta imati nešto drugačiji pristup.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Garet Bejl nije uspeo da preuzme ekipu od Ronalda, pokazalo se da Velšanin nije lider, nije bio ni zainteresovan za tako nešto, drži se po strani i njegovo vreme je isteklo. Najgore u svemu što će Perez teško vratiti novac uložen u Bejla.

Čak se priča da se Murinjo ohladio, ne zbog kvaliteta igrača već povreda koje su njegova zla kob.

Sada se pominje čak povratak u Totenhem, ali, iskreno, to zvuči kao nemoguća misija.

Bilo kako bilo, ako Bejl nije naslednik, ko je?

Ronaldo u toj ulozi vidi Marka Asensija, u Realu su sumnjičavi. Mladi igrač čak traži da ode jer nema dovoljno minuta, a kako smo i najavili, Real će kupovati.

Doduše, Perez ima tri opcije, izvesno je da će se odlučiti za mlađeg igrača. Ona najskuplja je Paulo Dibala, ali on bi sigurno vredeo oko 200 miliona evra, ako Juve odluči da ga proda narednog leta, što je malo verovatno.

Jeftinije opcije znače i kupovinu nebrušenog dijamanta. To je Perezov plan, da kupi igrača koji nije pod svetlima reflektora i koji bi mogao da stasava u narednim godinama.

Jedna kombinacija je Linkoln koga hoće i Barsa, on bi sa Vinisijusom činio novi brazilski tandem budućnosti u Realu. Ovaj fudbaler Gremija ima 18 godina i već dve sezone igra u prvom timu, u domovini kažu da je najveći talenat koji se pojavio posle Ronaldinja.

Drugo ime je poznazije, Gonzalo Guedeš, trenutno na pozajmici u Valensiji, igrač Pari Sen Žermena. Iako blista, on bi mogao da ima problem da nađe mesto u Parizu, pa bi Real to mogao da iskoristi. Guedeš, nekada igrač Benfike, ima 20 godina, podseća na Ronalda, a 8 golova i isto toliko asistencija su Valensiju doveli u vrh tabele. PSŽ ga je platio 30 miliona evra, sada bi tražio mnogo veći novac, ali Perez smatra da je to igrač kakav bi mogao da nasledi Ronalda.

Videćemo kako će se situacija odvijati, Bejl je na izlaznim vratima, priča se i da je Benzemi vreme isteklo, pominje se Rašford kao opcija za napad, ali i Aleksis Sančez kao slobodan igrač narednog leta, njega je Perez odbio da dovede u prošlom prelaznom roku, smatrajući da je bolje da sačeka...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 29.10.2017
08:30

Hazarda će dovesti.

avatar
Stabber
Saturday, 28.10.2017
17:29

Nikog ne mozete da poredjujete sa Ronaldinjom, jer se takav madjionicar radja samo jednom, najveci Ronaldinjo!!

avatar
Saturday, 28.10.2017
14:25

Tesko ce neko uspeti da zameni priblizno Ronalda...Eventualno Dibala ako bude napredovao ...

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 28.10.2017
16:55

Morace Real da promeni malo sistem igre jer sigurno nece naci krilnog igraca koji daje golove kao Ronaldo (pod uslovom da Real igra 4-2-3-1 ili 4-3-3). Verovatno bi dosao neko ko je bolji u gradjenju akcija od Ronalda,ali bi morali da kupe nekog ko mnogo bolje resava sanse od Benzeme. Ako igraju 4-3-1-2 (Isko iza spiceva),onda im treba vrhunski spic a ne i krilo i spic.

avatar
MSSZRMK
Saturday, 28.10.2017
14:18

Nesto ce se menjati na leto sigurno,videcemo sta i kako.

avatar
chaki
Saturday, 28.10.2017
13:29

Ne postoji igrac koji ce ga kao zameniti i dati u sezoni 50 i vise golova uz 10-15 asistencija i tako svake sezone...

avatar
Garban
Saturday, 28.10.2017
13:24

Opet vi o tome da je Asensio nezadovoljan minutažom. Utuvite već u glavu da momak ima veoma dosta igra ove sezone.

avatar
brekbaCh1
Saturday, 28.10.2017
10:27

Linkoln na menadzeru kako kida.

avatar
malialejandro4LFC
Saturday, 28.10.2017
10:18

Gedeš je sjajan,sjajan igrac! Ja ga pratim vec duze,i bas bih voleo da ostvari potencijal! A za ove brazilce nisam cuo do sad, ako ima neko ko zna kakvi su nek napise.

avatar
mak_juventino
Saturday, 28.10.2017
10:12

Nadajmo se da to NIJE Dibala