Ronaldo za dve godine u Junajtedu?

Autor: Miloš Marković
utorak 30.09.2014.
10:05
Izvor: Sportske.net

Tema Ronaldovog povratka na Old Traford i dalje je aktuelna, novinar koji se temeljno bavi tom mogućnošću ističe da bi se povratak kući mogao desiti kroz dve godine.

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Giljem Balag, novinar koji je prvi i pomenuo mogućnost Ronaldovog povratka u Mančester Junajted, dodatno je istražio takvu mogućnost.

Poznato je već da Kristijano Ronaldo ima poseban odnos sa klubom koji je od njega napravio zvezdu, poslednjih godinu dana se uveliko pominje mogućnost povratka na Old Traford, mogućnost koja je u trenutku nesuglasica sa prvim čovekom Real Madrida delovala stvarnije nego ikad.

Portugalac ni sam ne krije želju za povratkom u Junajted jednog dana, ali status koji uživa u Madridu, a pre svega finansijski okviri čitavog ugovora jesu takvi da ne dozovljavaju previše prostora za manevar.

Ipak, Balag tvrdi da će se povratak desiti i to za dve godine, 2016. kada Ronaldo bude imao 31 godinu.

„Jasno je da Mančester Junajted neće odustati od te mogućnosti jer su izuzetno zainteresovani da vrate Ronalda. Kristijano sanja dan kada će se vratiti u Mančester, a samo je tajming ono što kravi čitavu sliku i percepciju javnosti.“

„Ljudi žele da se ovo dogodi u januaru, ako je moguće. Ali nije. Nije moguće ni narednog leta jer Real nema ni najmanju nameru da prodaje Ronalda narednog leta. Ipak, za dve godine mislim da će Ronaldo, kao 31-godišnjak dobiti dozvolu svog kluba. Treba samo biti strpljiv.“, rekao je Balag.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke