Ronaldo u problemu, ovo je jedina ponuda koju ima!

  • Autor: Vladimir Stojanović

  • 19. januar 2018.

  • 18:03

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

I pored svih pretnji koje su dodijale navijačima i Realu, on zaista nema mnogo opcija. Ova mu se neće svideti...

Ronaldo u problemu, ovo je jedina ponuda koju ima!
Foto: Epa/Rodrigo Jimenenz
Kristijano Ronaldo je dobio jasnu poruku, nema nikakve šanse da klub izađe u susret njegovim zahtevima i duplira mu platu kako bi stigao Lea Mesija.

Florentino Perez ne pomišlja na takvu finansijsku žrtvu, iako je iz Ronaldovog tabora stigla informacija da mu je povišica obećana u trenucima slavlja posle osvajanja evropske i španske krune prošlog leta.

I dok se Portugalac žali da u klubu odlažu pregovore, iako ima ugovor do 2021. Perez je navodno obavestio Mendeša, Ronaldovog agenta da će razmatrati ponude i da donese predlog u klub, što je dodatno iznerviralo Kristijana.

Njegova želja jeste Junajted, ali izvori u Engleskoj tvrde da dok je Murinjo u klubu od toga nema ništa, ne postoji šansa da dva Portugalca ponovo sarađuju, uz to "Posebni" hoće Bejla.

Nategnuta je i priča oko PSŽ, čak i da prodaju Kavanija, troškovi operacije pre svega zbog Ronaldove plate bi bili takvi da Parižani ne bi mogli ni uz pomoć svog "kreativnog" računovodstva da zaobiđu FFP, tim pre što moraju da isplate 180 miliona evra za Mbapea.

U ovom trenutku, kako pišu španski mediji, Ronaldo ima samo jednu ponudu za leto, i to ne iz Galaksija kako se pričalo, već iz Kine, gde ne želi da ide.

Prebogati Tijanđin koji je prošle godine ušao u ligu i zauzeo fantastično treće mesto je spreman da Ronalda učini centrom novog projekta. Fabio Kanavaro je posle istorijske sezone otišao u Gvangžu, na klupu je seo Paulo Sousa, imaju ogroman novac i ambiciju da postanu najbolji tim Kine i Azije. Sponzor je čovek koji kontroliše bolnice i prirodnu medicinu u Kini i jedan od najbogatijih ljudi u ovoj zemlji, od stranac imaju Pata koji bi mogao da se vrati u Brazil, kao i Aksela Vitsela koga su uzeli ispred nosa Juventusu. Traže napadača, jurili su Kalinića i Dijega Koštu, očekuje se da se dodatno pojačaju do marta, a na leto će pokušati da dovedu Ronalda.

Oni bi platili svakako 100 miliona evra obeštećenja Realu, a sigurno da bi Kristijanu ponudili najveći ugovor u istoriji fudbala i da bi zarađivao više od 50 miliona evra godišnje.

Inače navijači su rekli svoje, oko 65% u anketi "AS" koji kupuju navijači Reala se izjasnilo, oni smatraju da Real treba da proda Ronalda...
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari