Ronaldo stigao, u ponedeljak predstavljanje Holanđani, ovo su kompletne brojke!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 13.07.2019.
10:55
Izvor: Sportske.net

Kada ga je Kristijano nedavno na LN pitao kada dolazi, Holanđanin se nasmejao. Od ponedeljka će igrati zajedno...

EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI
EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

Povezane vesti

Kristijano se danas pojavio, dočekali su ga navijači, počinje pripreme za novu sezonu. Veoma je motivisan, pre nekoliko dana je rekao da će biti sjajno sarađivati sa Sarijem, a impresioniran je Juventusovim pojačanjima.

On je pozvao De Lihta da mu se pridruži u Juventusu, na kraju želja mu se ostvarila, Holanđanin će u ponedeljak stići u Torino.

Italijanski mediji su objavili broje, kapiten Ajaksa će Juve koštati 70 miliona evra, a zarađivaće fiksno 7.5 miliona, koji sa bonusima mogu da porastu do 12, što bi ga učinilo drugim najplaćenijim igračem u klubu.

Potpisaće ugovor na četiri godine, a klauzula će biti 150 miliona evra. Rajola je na ovome insistirao, veruje da je ovo tek početak i da bi De Liht kasnije mogao da ode u neki drugi klub i da Juve napuni kasu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Saturday, 13.07.2019
15:40

Ako se pokaze kao dobar do sad, neko ce tu klazulu platiti za godinu dana.

avatar
MarioJ
Saturday, 13.07.2019
13:58

Mislim da je ovo posljednja sezona koju Ronaldo moze odigrati na svom nivou, a opet bolje nego prošle.

avatar
El Clásico
Saturday, 13.07.2019
13:38

Konačno vesti o mom idolu. Najvažnije mi je da je motivisan.

avatar
Logika i argumenti
Saturday, 13.07.2019
12:43

Znaci vraćamo se na ono preslikano iz Reala gde se tim pojačava do besvesti kako bi Ronaldo sam doneo trofej lige šampiona... Ne sumnjam da će De ligt odraditi posao u finalima kao svojevremeno Ramos u Realu i ne sumnjam ko će biti tu da pokupi kajmak za sebe na kraju... Realu je trebalo 5 sezona da sastavi tim kako bi Ronaldo sam doneo titulu, zanima me koliko će trebati juveu...

avatar
neme
Saturday, 13.07.2019
12:38

Kad CR pozove dolazis prvi makar i za tricavih 75 .Juve je to odradio max.mala je to lova za nekoga ko ce biti najbolji stoper u evropi narednih deset godina.Jednostavno ih nema.

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 13.07.2019
11:10

..i ako sam Interista milo mi je, iz razloga sto ce sad od top 10 stopera većina igrati u seriji A.. Škrinjar,De Liht, Kulibali, Romanjoli,De Fraj.. da ne nabrajam Kjalinija,Godina,Bonucija koji su na zalasku karijere..