Ronaldo odlazi iz Juventusa? Odmah usledio SMS!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 23.02.2019.
08:56
Izvor: Sportske.net

Teorija već postavljena, zna se i klub, ali u Juventusu odmah reagovali.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Jasno, posle poraza sve kombinacije su sada u medijima, kada se piše o tome ko će platiti ceh eventualne eliminacije Juventusa u Ligi šampiona.

Samo osvajanje titule koje je izvesno bi značilo neuspeh, pa se spekuliše da bi, uz Alegrija, koga bi zamenio Zidan, mogli da odu Dibala, Aleks Sandro, Mandžukić, Kedira, a sinoć su mediji brujali da će klub napustiti i Kristijano Ronaldo.

To je toliko iznerviralo ljude iz Juventusa da je direktor Paratići poslao voditelju SMS u kome je oštro demantovao priče o navodnoj želji Ronalda da ode u Junajted i o tome kako će ga Juve pustiti ne bi li skresao troškove za narednu sezonu.

Ronaldo će inače biti na klupi sutra u Bolonji kako bi napunio baterije za derbi sledećeg kola, duel u Napulju kada mnogi veruju da će Juve overiti titulu.

U Juventusu i dalje veruju da nije sve izgubljeno, da će na svojoj tvrđavi uspeti da stignu prednost Atletika koja deluje ogromno. Ne smeju da prime gol, u tom slučaju četiri lopte u mreži Oblaka deluju kao naučna fantastika.

Cilj Alegrija je da odmori i rastereti igrače, kako bi učinili sve da isprave brljotinu sa "Vande" i ipak se domognu četvrtfinala.

U suprotnom i na klupi, a i u timu uslediće velike promene...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Saturday, 23.02.2019
14:21

ronaldo napusta juventus na kraju sezone, zeli nazad u Mancester Junajted, dzabe i SMS koj salje Paratici dok je emisija u toku, i kaze da to nije istina, ronaldo ukapirao da je juventus bio velika greska izgleda, nije to klub kao real gde mu je islo sve od ruka, problem za problemom stize Paraticija koj nema pojma gde udara posle odlaska Marote U Inter, sad ce prica kako Marota pakuje Particija kroz medije verovatno, teorija zavera i te kombinacije, ali izgleda da je ronaldo tek sad ukapirao da je napravio gresku kad je napustio Real Madrid i nije tamo zavrsio karijeru kao dostojan fudbaler i covek, sad zeli u Manchester koj je bio zelja br 1 jos letos, ali se nije moglo ostvari zbog Murinja, sada vise Murinja nema tako da je sad povratak na pomolu u Junajted, sve se cini da ce tako biti, Serija A nije to za sta je ronaldo kupljen od Reala to su sad ukapirali i u juventusu

avatar
Dorotej
Saturday, 23.02.2019
13:59

Novinari vatriraju, jer moraju da prodaju vesti, da "hrane" publiku uvek "gladnu" senzacija. Nisam navijač Juventusa, uprkos tome, nije sve izgubljeno za njih. Istina je da je sudija dozvolio (pre)oštru igru u Madridu. Moglo je par igrača Atletica da ode pre vremena na tuširanje. Kako će biti u Torinu suđenje, ne zna se. Ubeđen sam da će biti kriteriji za dosuđivanje kartona mnogo oštriji.

avatar
Nenadd
Saturday, 23.02.2019
13:56

Moratin gol ponistise bzvz...bonuci i kjelini, dva raspala zabara, se samo bacaju i bune a sudije to tolerisu..juventus najogavniji klub

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 23.02.2019
11:56

Odlaze Dibala , Sandro , Ronaldo , Paratici , Anjeli , ali i Juventus seli se iz Torina u Monaka , sve zbog poraza u Madridu ...

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 23.02.2019
11:54

Hahahahahaha kraljevi ste nema sta, dobro jutro i vama

avatar
Steffmajster
Saturday, 23.02.2019
11:43

nece ona nidje :))