Ronaldo našao najgori način da se oprosti od Mundijala, sad ga sele u Italiju?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 01.07.2018.
09:37
Izvor: Sportske.net

Za nekoga ko pretenduje da bude najbolji svih vremena, prilično nepristojan odlazak. Italijani lansirali priču, ali jasno da je to nemoguća misija...

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Kraj za Kristijana Ronalda, hoće li se pojaviti u Kataru za četiri godine, kada će ih imati 37 je verovatno samo do njega.

"Nije trenutak da pričamo o tome, ko zna, hoću da se zahvalim i selektoru i saigračima, dali smo sve, to je fudbal, Urugvaj je dao golove, čestitam im", rekao je utučeni Ronaldo.

Mogao je da se oprosti od Mundijala crvenim kartonom, da je sudija imao više hrabrosti.

Naime, posle salve protesta, u finišu pošto nije dosuđen prekršaj nad Kvarežmom, Ronaldo je ospovao sudiju, videlo se na snimku, ali je dobio žuti karton.

Bilo kako bilo, poglavlje je završeno, Portugalac, čak i da je ovo njegovo poslednje veliko takmičenje, a verovatno nije jer će braniti evropsku titulu, ulazi u istoriju ne samo kao jedan od najvećih igrača svih vremena, već i kao najbolji Portugalac ikada, jedini koji je svojoj zemlji doneo veliki trofej.

Sada odlazi na odmor, a pitanje njegove budućnosti će biti rešeno u narednih mesec dana.

Mendeš i dalje pritiska Pereza oko novog ugovora, Realu to nije prioritet, mada su odbacili tvrdnje da je Ronaldova klauzula smanjena na 120 miliona. Italijanski mediji su lansirali priču da će Juventus, poslužiti Mendešu kao izlaz, oni su spremni to da plate i dovedu Ronalda koji im je izmakao pre 15 godina, ali je priča toliko neverovatna da ne zaslužuje razradu.

Ne bi bilo problem obeštećenje, već plata, Ronaldo zarađuje sada tri puta više nego najplaćeniji igrač Juventusa, i nezadovoljan je, zbog toga želi da ode. Jasno, da niko sem engleskih klubova i PSŽ u Evropi ne bi mogao da ga plati, ali nema mnogo opcija.

Kao i da Real to zna, on je dobio ponudu od 27 miliona plus bonuse koju je ocenio kao uvredljivu i rekao Mendešu da želi da ode. Ali, PSŽ nije opcija dok je Nejmar u Parizu, a Mančester Junajted želi Bejla. Plus, Real sigurno neće prodati Ronalda za 120 miliona, nema smisla, pa će Kristijano verovatno na kraju morati da ostane među "Los Blankosima".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stevan Mikša
Sunday, 01.07.2018
13:43

I da ostane i da uputi izvinjenje!

avatar
riquelme
Sunday, 01.07.2018
21:13

Za sta da se izvini? Za sutnutog Raula ili Kasiljasa? Za 1,1 gol po utakmici vec 10 godina? Za onu utakmicu kada je sam dobio Bajern? Da se izvini navijacima koji ga pljuju kada ne da gol 2 utakmice posto ih je navikao na 50+ golova po sezoni? Da se izvini Perezu koji je uspeo da otera magove kao sto su prethodno navedeni plus trenere Ancelotija i Zidana koga je oterao da bi mogao iz svojih banaka da uzima kredite da trosi na Galaktikose 3 i 4 posto Zidanu nisu trebali da uzme 3 LS u nizu? Da se izvinjava... Ma daj decko gde zivis! Da dozvoli da ga sutnu za godinu dana kao da nije ni igrao u Realu. Ovako bar zna da je debelo naplatio sve sto je uradio.

avatar
Stevan Mikša
Monday, 02.07.2018
03:04

Dosadan si i meni sa tim nabrajanjem, iako sam navijac Reala. Nije smeo onako nesto da izjavi po samom zavrsetku finala. To se ne radi tako. Izvini, ali ja za Real navijam jos od pre nego sto je Ronaldo zaigrao za Sporting, tako da sam uvek na strani kluba. Ne Pereza, ne navijaca, vec kluba.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 01.07.2018
10:38

ha ha ha kakva sala a nije prvi april !!! Vjerovatno bi gospodin Kiki igrao za 7 mil po sezoni a i vjerovatno bi Juve platio 120 mil za nekog od 33 god ha ha