Ronaldo dobio novu ponudu i već počeo da radi! Ovo je Kristijanova budućnost?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 13.10.2020.
08:30
Izvor: Sportske.net

Juventus ima vrlo jasan plan, o ovome se priča već neko vreme...

AP Photo/Thibault Camus
AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo navodno ima ponudu Juventusa da završi karijeru u klubu, ali i ostane nakon završetka u Torinu.

Juve ozbiljno planira sa Ronaldom kao jednim od čelnika, uz Nedveda, a Portugalac bi dobio i operativnu ulogu, tačnije bio bio jedan od direktora.

Namera Italijana je jasna, da iskoriste Ronaldovu popularnost koja će nesumnjivo biti velika i kada iz kopački uskoči u odelo, a sa druge strane, pokazao je u nešto više od dve godine da ima sve kvalitete da donosi odluke, kao i da je veoma posvećen, što "Bjankoneri" smatraju za najveći kvalitet. Postoji i priča da bi Ronaldo koji je fanatik kada je rad u pitanju bio uspešan u bilo čemu i van fudbala i u Juventusu polaze od toga.

Danas "Tutosport" Ronalda već zove "direktorom", razgovarao je sa Mbapeom, ali i Kamavingom tokom meča, sećate se da je ubeđivao De Lihta da prihvati poziv Juventusa.

baner 2

Mbape je daleko, ali Kamavinga nije, iako ga želi Real. Plan Juventusa je da naredne sezone dodatno podmladi tim, a spremni su da ulože veliki novac u dovođenje dvojice francuskih vezista, Auara koji ima obećanje "Bjankonera" da će učiniti sve da narednog leta iz Liona stigne u Torino (što je njegova prva želja) i Kamavinge. Imaju odlične odnose sa Renom, videćemo hoće li ih ubediti da prodaju Kamavingu njima, umesto Realu. Recimo i to da je priča oko Dembelea istinita, Juventus će nastaviti da podmlađuje ekipu, a Francuzi tradicionalno uspevaju u klubu. U stvari, u novijoj istoriji dva najbolja stranca, kada su golovi u pitanju, ali i partije bili su Mišel Platini i najbolji inostrani strelac u istoriji Juventusa, David Trezege.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 13.10.2020
14:47

A ja mislio da je dobio ponudu od Vogue-a. :D

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 13.10.2020
13:06
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 13.10.2020
10:37

Nek pocne odmah a mladi nek trce !!!

avatar
alexbt
Tuesday, 13.10.2020
09:25

И Зидан:)

avatar
Mangus
Tuesday, 13.10.2020
09:20

I Pogba je najbolje partije pruzao u dresu Juventusa.
Juve je dobra sredina za mlade fudbalere jer uvek ima u timu par "starosedelaca" a pritom je klub sa slozbiljnom strukturom. Nema prostora za zajebanciji