Roman neće čekati odluku trenera, naredio kupovinu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 27.04.2018.
09:25
Izvor: Sportske.net

Čelsi ne zna ko će sedeti na klupi naredne sezone, ali je Abramovič sada mnogo više uključen u funkcionisanje kluba i ovo je njegov prvi potez!

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

I dalje traju spekulacije oko novog trenera Čelsija, iz Španije stižu različite informacije, dok jedni tvrde da je Luis Enrike izabrao Arsenal, katalonski mediji navode da je razočaran malim transfer budžetom i da ga više privlači projekt Čelsija.

Ali "Plavci" neće čekati.

Abramovič je sada preuzeo konce u svoje ruke, češće je u klubu, njegova odluka je da Čelsi počne sa realizacijom planova u prelaznom roku.

Kupovaće bez obzira na to ko će biti trener, Konte odlazi, ali klub ne želi da jul dočeka nespreman.

Prva meta je Seri iz Nice, Afrikanca je želela i Barsa, kao i PSŽ, ali je Čelsi najbliži time da ga dovede. On bi trebalo da Bakajokom od koga se očekuje da pokaže da nije promašeno pojačanje da čini novi vezni red, a takođe, kao pojačanje u odbrani klub iz Londona cilja Džona Stounsa iz Sitija kojeg će navodno Gvardiola prodati.

To je tek početak, Aleks Telješ Brazilac iz Portoa je meta za mesto levog beka, a ostatak će zavisiti od odlazaka. Naime, Morata nije na prodaju, osim ako sam ne zatraži, realno, niko neće platiti 70 miliona evra koliko je uloženo u Španca.

Videćemo hoće li Dortmund otkupiti Bačuaija koji se povredio posle sjajnog proleća, ali cena će biti paprena, a od ostalih igrača klub bi eventualno mogao da napusti Pedro, postoji navodno i ponuda za Markosa Alonsa od Barselone koja će biti odbijena.

U svakom slučaju, klub ima nameru da zadrži ekipu, podmladi je sa nekoliko igrača, a prodaja Edena Azara ne dolazi u obzir...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

33 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SuperFrank8
Friday, 27.04.2018
16:49

“Samo” vezni red fali, uz kantea koji je strašan mora još, ostalo je sve ok, ako promene formaciju sa 4 nazad što mora da se desi trebaće još veznih.. Sari a uz njega da dovedu Naingolana ili Vidala i tipa Draxler kao ofanzivni i može da se igra ozbiljno..

avatar
Marcos Alonso
Friday, 27.04.2018
15:50

I zaboravio sam da dodam,treba se pokusati pogoditi sa Atletikom Kurtoa + novac za Oblaka,svakako novi golman je potreban

avatar
Marcos Alonso
Friday, 27.04.2018
15:49

Lijevi bekovi, Alonso je klasa, Emerson takodje pokazao da se moze racunati na njega itekako,mozda 1 stoper (Zumu vratiti ne bi bilo lose) u vezni red Seri uz Kantea bi bio sjajan a Bakajoku pruziti sansu jer je ogroman potencijal,kao i Morata samo sto Morata ima inteligenciju a ovaj nema to ga koci. Krilo je potrebno tu bih ciljao Baileya i najpotrebniji je desni bek,Zappacosta se cini kao solidan ali Moses je uzasan

avatar
REDsYNWA
Friday, 27.04.2018
17:48

Hvalili ste tog mosesa u 1sezoni kontea da je world class kako ga je konte napravio.

avatar
II Plava Horda II
Friday, 27.04.2018
19:26

Kad igra dobro onda i treba pohvaliti, kad je los dati mu sansu sto je Celsi i uradio ali ako nastavi tako onda normalno da ga treba kritikovati pa i zameniti. Sta ti tu nije jasno.

avatar
Carina_11303
Friday, 27.04.2018
12:09

Nama treba desni, a ne levi bek. Alonso je zmaj, Emerson nije los. Trebaju nam dva stopera i da se resimo Kejhila i Luiza. Treba nam centralni vezni i da se resimo Fabregasa. Treba dati konacno sansu Bakajoku, kad je vec sezona gotova za nas, da se koliko-toliko odomaci na terenu. Onda cekati rasplet oko Azara pa videti da li ce nam trebati novo krilo ili ne.

avatar
Friday, 27.04.2018
13:22

Celzi apsolutno mora da resi poziciju krila ovo leto,ne'vezano za Azarov ostanak ili odlazak,jednostavno Pedro i Vilijan su igraci od 30/31.god prevelke oscilacije imaju u igri spoje 5-6 utakmica vrhunski pa nestanu na narednih 10.utakmica jednostavno treba dovesti maladje igrace koji su gladni...Ja se iskreno najvise nadam Leon Bejiju mislim da je mali novi Aleksis Sancez ima tu njegovu agresivnost u igri.....

avatar
REDsYNWA
Friday, 27.04.2018
17:50

Azar je konstantan u pm.isti kao i njih dvojica ..

avatar
NEMANJA RM
Friday, 27.04.2018
11:11

Nista posebno,otkako su im otisli Matic i Kosta ljudi nmg gol da postignu.

avatar
Carina_11303
Friday, 27.04.2018
23:01

Tacno, Matic je poznat po tome sto je gol igrac.

avatar
Friday, 27.04.2018
11:01

Celziju trebaju dva nova krilna igraca,centralni vezni,jedan stoper i novi desni bek i spremni su sa novim trenerom u napad na titulu sledece sezone u sta ne sumnjam ako odrade vrhunski prelazni rok ja da se pitam,Marsijal i Bejli iz Leverkuzena, ovaj Misel Seri iz Nice pod obavezno,ukljuciti RLC i Hadsin Odoia u prvi tim sa ozbiljnom ulogom,plus Barkli koji ocekujem da bude bas zverina sledece sezone ima Celzi ekipu za titulu ako dodju pomenuti igraci ili bar tog kvaliteta pomenutih......Samo da se najure Kejhil,Fabregas,Pedro,Drinkvoter njima nije mesto u Celziju.....

avatar
NikkiCFC
Friday, 27.04.2018
10:30

Dve pozicije za koje nam nikako nije potrebno pojacanje su levi bek gde imamo dva odlicna igraca Emerson-Alonso i napadac gde imamo tri ubojita strelca Morata-Ziru-Bacuaji. Kurtoa ako hoce da ide slobodno zamena Donaruma, Kabeljero jos sezonu ostaje kao pouzdan rezervni golman. Desni bek Aspi ako se vracamo na 4 pozadi a ako ne dovesti nekog dobrog kao sto su Sidibe ili Zelson za WB poziciju. Stoperi presrecan sam sa Ridigerom, Kristensenom, Kejhil verovatno ostaje za klupu kao domaci igrac. Od Stonsa sigurno nema nista to su price. Ali Kulibali, Aldervejd ili Lasceles kapiten Njukasla su vec ozbiljna prica i ocekujem nekog umesto Luiza za koga nam je sada poslednja prilika da unovcimo jer ima ugovor jos sezonu i mator je. Videti da li je Zuma spreman ali najbolje jos jedna sezona pozajmica. I sad najbitnije pojacati vezni red. Kante najbolji vezni zadnji na svetu jedini koji vredi. Bakajoku i Barkliju dati sansu sledece sezone a Drinkvoter i Cesc dovidjenja. Jedno vrhunsko pojacanje tu za prvu postavu sa Kanteom a drugi da bude Lotus Cik ili Ginkela da vratimo kapitena PSV-a. Pedro takodje mora da se proda pa cak i Vilijan ako stigne ponuda od 50 miliona jer je i on blizu 30-e. Bejli, Fekir, Marsijal ciljevi za krila. Kenedi jos sezonu na pozajmici. To je to. Vrlo jednostavno.

avatar
Friday, 27.04.2018
14:55

Da jeste nizak ali pazi,jak je dosta na lopti ima vrhunski pas,i ako je nizi jaci je fizicki od Fabregasa,sa Sporacom Fabregasom u glavnoj ulozi sledece sezone necemo biti ni peti na kraju,,,,

avatar
SuperFrank8
Friday, 27.04.2018
16:54

Svaka čast na komentaru samo bih ja Vilijana zadržao dokle god može da igra makar otišao na kraju ugovora jer vredi, za to koliko on vredi na papiru što je oko 30,35 miliona nemaš boljeg igrača na svetu..

avatar
Savoa
Friday, 27.04.2018
10:23
avatar
Friday, 27.04.2018
10:16

Niko od navedeni klubu ne treba. Celsi ne treba cak puno niti da menja osim formacije koju mora prebaciti u 4-3-3 a to bi izgledalo ovako. Kurtoa(Willy)-Azpi(Zapakosta)-Kristensen(Luiz)-Rudiger(Zouma)-Alonso(Emerson)-Kante(Bakajoko)-KOVACIC?(Barki)-NAIGOLAN?(Ruben LC)-Azar(Vilijan)-BEJLI(Kenedi)-Morata(Ziru ili Bacuaji). Ja tako mislim da bi bilo najbolje. Mozda pokusat dovesti Umtitija u odbrani (ali to nije pod moranjem), na sredini smo najtanji. Tu nam treba fudbaler koji igra u oba smera ali da ima tu dozu lucidnih pasova kao Kovacic kojeg je sigurno moguce dovesti, isto tako Naigolan za koga se pise da ide... Znaci neko od njih. Sto se tice napada tu se MORA dovesti desno krilo koje je levonog Bejli, Bale, Dibala, Grizman ili bilo ko tom profilu slican a zamena moze biti Kenedi koji je pokazao u Njukastelu da je i te kako dobar na toj poziciji. Ostalo je manje vise OK. I da, KONTE ostaje (barem se nadam :)

avatar
II Plava Horda II
Friday, 27.04.2018
14:01

Pa kako mislis da se igra 433 ako ti Konte ostaje?

avatar
Friday, 27.04.2018
14:54

Sto da ne? Igrao je sa Italijom taj sistem cak i 4-3-1-2.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 27.04.2018
09:32

Zasto u Celziju zele da prodaju Alonsa, ne razumem?

avatar
II Plava Horda II
Friday, 27.04.2018
12:02

Pise da ce ponuda za Markosa Alonsa biti odbijena a ne da zele da ga prodaju Barsi.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 27.04.2018
13:46

Znam sta ovde pise, bilo je nekoliko tekstova u kojima je pisalo da se razmislja o prodaji:-) Ne biste vi trazili levog beka da nije tako, a primetio sam i da ima i onih navijaca Celzija koji bi ga prodali.

avatar
Friday, 27.04.2018
12:12

Vidi ako mogu za Alonsa da uzmu 65-70 miliona ja bih njega momentalno prodao kazu da ga Barsa zeli,jeste neverovatan igrac ali nema brzinu to mu je jedina mana,ta lova se ne odbija pogotovo ne za jednog beka...