Roma ušla u trku za belgijskog vezistu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.04.2016.
13:28
Izvor: Sportske.net

Roma bi na leto mogla da ostane bez Rađe Naingolana ali su predstavnici italijanskog u četvrtak započeli misiju dovođenja Naingolanovog zemljaka i saigrača iz reprezentacije.

Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino
Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino

Povezane vesti

Mediji iz zapadne Evrope, pre svega iz Italije i Engleske, sve češće povezuju prvotimca Rome Rađu Naingolana sa klubovima iz Premijer lige, pa se čini da je belgijski reprezentativac blizu rastanka sa "Vučicom".

Navijači Rome sigurno nisu oduševljeni time što postoji velika verovatnoća da će Naingolan napustiti "Olimpiko", ali će zato klupski čelnici učiniti sve da na leto dovedu njegovog zemljaka i reprezentativnog druga.

"Kalčomerkato" javlja da je sportski direktor Rome Valter Sabatini u četvrtak prepodne obavio prve razgovore sa predstavnicima "Univerzal grupe" Rikardom Napolitanom i Frančeskom Marseljom vezano za mogući transfer Aksela Vitsela!

Pomenuta agencija zastupa belgijskog fudbalera pa je Sabatini sa gospodom Napolitanom i Marseljom razgovarao o otpočinjanju zvaničnih pregovora sa Zenitom, klubom sa kojim Vitsel ima ugovor do leta 2017. godine.

Belgijski reprezentativac već je imao prilike da sarađuje sa Lućanom Spaletijem u Zenitu, a italijanski stručnjak pošto-poto želi da vidi Aksela Vitsela u redovima Rome.

Problem za klub iz italijanske prestonice predstavljaće to što se za usluge sjajnog Belgijanca interesuju još neki konkurentski klubovi poput Juventusa i Milana, što svakako ide u korist Aksela Vitsela koji će imati širok dijapazon ponuda.

Aksel Vitsel je u Zenit prešao iz Benfike pre četiri godine za sumu od 40 miliona evra, a od tada je u dresu ruskog sastava odigrao 148 utakmica i postigao 19 pogodaka, osvojivši pritom titulu prvaka i Superkup sa ruskim sastavom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan Mihajlovic
Thursday, 07.04.2016
15:45

Radja je izjavio da je srecan u romi i da bi da ostane ako klub nece da ga proda. A ako prodaju Pjanica on ostaje sigurno. Jedino ako neko ponudi preko 40 miliona onda je moguce.

avatar
Poznavalac
Thursday, 07.04.2016
13:43

naingolan je za vitsela izmislio fudbal

avatar
A-six NS
Thursday, 07.04.2016
15:41

Pa ti onda nisi upoznat sa kvalitetim a Vitsela koji je po meni bolji od Radje,nije lud da dolazi u Romu kada moze da bira da predje u bar pet klubova koji su bolji od Rome...