Roma se pokajala, vraća Paragvajca

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 02.11.2017.
16:49
Izvor: Sportske.net

"Vučica" gleda ka Španiji, gde sa velikim uspehom igra njen bivši fudbaler.

EPA/J.J. GUILLEN
EPA/J.J. GUILLEN

Povezane vesti

Roma je leta 2016. godine prodala Antonija Sanabriju Betisu za 7,5 miliona evra.

Dogovorili su Rimljani sa Andalužanima da im pripadne i 50% od naredne prodaje paragvajskog fudbalera, ali i da klub iz italijanske prestonice ima opciju da ga vrati na "Olimpiko" za 11 miliona evra.

Prema poslednjim informacijama, uprava "Vučice" je to sada i spremna da uradi, ali na ovog januara, već narednog leta.

Sanabrija igra odličnu na "Benito Viljamarinu", postigao je šest golova u dresu Real Betisa, što nije promalko Rimljanima, koji bi sada ga vrate.

Italijanski mediji spekulišu da će ga Roma vratiti za 11 miliona evra, samo kako bi ga prodala za veći novac, ali videćemo da li će Di Frančesko odlučiti da ga zadrži, ukoliko ga "Vučica" na kraju zaista vrati.

Sanabrija ima 21 godinu, u dresu Rome je upisao dva nastupa, a u Španiji je od 2015. godine, najpre je bio na pozajmici u Sporting Hihonu, pre nego što se preselio u Betis pre godinu i po dana.

Od 2013. je i član seniorske reprezentacije Paragvaja, za koju je upisao devet nastupa i postigao jedan gol.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Romanista
Thursday, 02.11.2017
18:39

Dobar je Sanabria,vazio je za jednog od najvecih talenata dok je bio u Barsinom podmlatku.Njegov eventualni povratak se moze tumaciti na vise nacina.Mozda Dzeko bude prodat na leto vec ulazi u 32 godini,od Shicka se verovatno ocekuje da narednog leta preuzme mesto broj 1 u spicu.A Sanabria i Defrel ako ostane u rotaciju.A mozda se i vrati pa se proda za vecu kintu nista nije iskljuceno naravno.Ima Roma i mladog Marca Tumminella koji bi je takodje veliki talenat.

avatar
Baxter Stockman
Thursday, 02.11.2017
19:20

Nadam se da Defrel nije obavezni odkup. Jer je covek izgubljen i u vremenu i prostoru.

avatar
Bor1s
Friday, 03.11.2017
01:20

Nadam se da ce vratiti Sanabriju i ostaviti ga da igra, a ne samo da ga preprodaju. Ako ista drugo, decko je daleko kompetentniji napadac/krilo od Defrela i sa Shikom bi mogao da bude veoma dobar tandem za buducnost.

avatar
Pravi romanista
Thursday, 02.11.2017
22:36

Jeste na zalost obavezan otkup..20 milki u vodu..mozda ce biti bolji ako bude menjao Dzeka nekad..to je njegova pozicija..Ali kako smesno trci lik,haha smejem se svaki put

avatar
Romanista
Thursday, 02.11.2017
21:44

Mislim da jeste,videcemo ocigledno da se nije ni malo proslavio za sad ali seti se Dzekove prve sezone u Romi.Bukvalno su mu se svi smejali i nazivali ga klocem i drugim pogrdnim imenima.A sad igra kao preporodjen i bukvalno se ne moze zamisliti Roma bez njega.Treba Defrelu dati vremena,takodje ne treba zaboraviti da je on prosle sezone u Sasuolu dao 14 gola i ne znam tacno koliko asistencija imao.On je doveden da bude back up opcija za Dzeka ali silom prilike je koriscen kao desno krilo.Ni on ni Shick nisu desna krila ali po potrebi mogu da igraju tu poziciju,ali su pre svega spicevi.Na zalost nije dovedena adekvatna zamena za Salaha kome je to bila pozicija,i posle silnog natezanja oko Mahreza dovedeni su oni i mladi Under koji ocigledno jos nije spreman za prvih 11.Sad citam opet smo navodno zainteresovani za Mahreza koji je nezadovoljan u Lesteru mozda bude neceg u januaru,plus ako Defrel zakaze moze se ukljuciti u taj transfer jer ga je uz nas upravo Lester zeleo letos