Roma pronašla pojačanje za drugi deo sezone, na radaru kluba i supertalentovani štoper!

Autor: Nikola Miloradović
petak 15.11.2019.
15:32
Izvor: Sportske.net

Povreda Zapakoste naterala ih je da deluju.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Doveli su Davidea Zapakostu iz Čelsija na pozajmicu Rimljani, ali je Italijan upisao samo jedan nastup za "Vučicu" zbog povreda.

Zbog toga sportski direktor Petraki traži rešenja za drugi deo sezone, a kako stvari stoje drugu šansu u klubu mogao bi da dobije hitronigi Brazilac Brunu Peres.

On je u klub stigao 2016. godine iz Torina, zabeležio je 69 nastupa u svim takmičenjima za tim sa "Olimpika", da bi u julu prošle godine otišao na pozajmicu u Sao Paulo.

Ona ističe krajem narednog meseca, pa će se Brazilac vratiti u Rim, a Fonseka i Petraki veruju da bi mogao da bude od pomoći do kraja sezone.

Razmišljaju u Romi i o daljoj budućnosti kluba, pa tako redovno prate brojne mlade fudbalera, a sada se na njihovom radaru našao talentovani štoper zagrebačkog Dinama Joško Gvardiol.

Ovaj 17-godišnji fudbaler je privukao veliku pažnju evropske fudbalske javnosti, kako je jako mlad dobio šansu da zaigra u dresu "Modrih", ostavio je sjajan utisak i jasno je da bi Zagrebčani jednog dana mogli da zarade veliki novac od njegove prodaje.

Roma će narednog leta pokušati da ga "ukrade" ispred nosa ostalim zainteresovanim stranama, videćemo da li će uspeti da se dogovore sa upravom Dinama, koja bi već u januaru mogla da zaradi nekoliko desetina miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke