Roma pronašla golmana, umešali se Francuzi!

Autor: Nikola Miloradović
petak 24.05.2019.
23:40
Izvor: Sportske.net

Rimljani nisu letos napravili pravi izbor, pa će to pokušati da isprave.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Alison je pred početak sezone napustio redove Rome i pojačao Liverpul, ispostavilo se da su "Redsi" napravili sjajan izbor, kako je Brazilac proglašen i za najboljeg čuvara mreže u Premijer ligi.

Roma je kao zamenu za njega angažovala švedskog reprezentativca Robina Olsena, ali se on nije pokazao kao najbolje rešenje.

Antonio Mirante je dobio priliku u finišu sezone i pokazao se kao bolja opcija od Šveđanina, ali "Vučica" za narednu sezonu želi još kvalitetniju opciju među stativama.

Tako se na radaru kluba našao golman Kaljarija Alesio Kranjo, koji je imao zaista sjajnu sezonu u Seriji A i jedan je od najzaslužnijih što je ekipa sa Sardinije obezbedila opstanak u eliti.

Ipak, neće njegovo angažovanje biti lak zadatak, kako je Kranjo velika želja i francuskog Monaka.

"Vučica" je za sada u prednosti, delom jer su već spremili petogodišnji ugovor za Italijana, ali ništa još uvek nije gotovo.

Roma bi Kaljariju mogla da ponudi i usluge Luke Pelegrinija, koji je od januara na pozajmici iz Rima u ovom klubu, a u slučaju da Kranjo pređe na "Olimpiko", mladi Pelegrini bi mogao da ostane i naredne sezone na Sardiniji.

Sa druge strane, prva ponuda "Kneževa" nije bila zadovoljavajuća, pa se čini da je Roma ipak bliža njegovom potpisu od francuskog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Saturday, 25.05.2019
12:01
avatar
x90x
Saturday, 25.05.2019
09:11

Ne znam samo odakle im ideja da je Olsen dobar golman. Zato sto ga lopta napucala 3 puta na jednom turniru? Najvise volim te transfere posle SP, kad neko odigra 3 dobre utakmice u recimo 29-toj godini na primer. I onda se svi izloze kako je taj neko najbolji na svetu, iako niko zivi nije cuo za tu osobu u prethodnih 10 godina njegove karijere, posto ceo zivot igraju u "malim" ligama ili u klubovimana prelazu iz prve u drugu ligu. Da vrede vise, odavno bi bili po boljim klubovima.
Kad smo vec kod golmana, dobar primer je i Ocoa. Za Mexico brani jezivo na svakom SP, stalno se pise kao ce tamo, te ovamo, a lik redovno rezervni golman po koje kakvim Hihonima, Okserima i takvim klubovima.