Roma potrošila 45 miliona za dan, sad "šlag na tortu"?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 17.07.2019.
09:58
Izvor: Sportske.net

Fonseka zadovoljan, tim se pojačava, ali zna se ko je glavna želja...

Epa/Riccardo Antimiani
Epa/Riccardo Antimiani

Povezane vesti

Roma je dovela dva pojačanja, nastavlja se sa kupovinom mlađih igrača. Potvrđen je dolazak Manćinija iz Atalante, koji je koštao 25 miliona, a sinoć su postigli dogovor sa Veretuom iz Fiorentine za 20 miliona.

Francuz je odbio da se preseli u Napulj, pregovarao sa Milanom, na kraju završio u gradu u koji idu svi putevi.

Fonseka je zadovoljan, stvari se odvijaju prema planovima, podsetimo stigli su Spinacola iz Juventusa, kao i golman Pau Lopez.

Čeka se šlag na tortu, Gonzalo Iguain. I dalje ne uspevaju da prodaju Džeka Interu, mada se pojavila varijanta za odlazak Bosanca u Kinu.

Što se "Pipite" tiče, njegov brat i agent Nikolas je stigao u Italiju, pokušava da se dogovori sa Juventusom, želja napadača je da ostane. To je na Sariju, Iguain je odbio da potpiše novi ugovor i smanji primanja, ima još dve sezone u Juventusu, ne želi da se odrekne 15 miliona evra.

Roma ne može toliko da ga plati, pa se nada da bi mogla da ga uzme na pozajmicu sa pravom otkupa, da Juve plaća deo njegovih primanja, kako bi oslobodio mesto za Ikardija.

I dalje nije jasna situacija oko Zaniola, Totenhem je nudio Alderveirelda i novac, što nije bilo dovoljno za Romu, igrač bi u Juve, razočaran je ponudom direktora Petrakija da potpiše novi ugovor za milion evra godišnje, sada zarađuje 700 000. Da li Roma želi da ga zameni za Iguaina i novac, ili je u pitanju nešto drugo tek nelogično je da jedan od najtalentovanijih mladih igrača Serije A, po mnogima i Evrope, igra za tako mali novac...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke