Roma - Kolarov je "džekpot", probaće da naprave slično!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 02.01.2018.
16:13
Izvor: Sportske.net

Jasno šta im nedostaje, a kako su rešili situaciju sa Srbinom, sada bi želeli nešto slično. Hoće li "raditi" dva puta...

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Svakako jedno od najvećih pojačanja ove sezone u Seriji A je naš Aleks Kolarov. Naime, on je stigao iz Sitija u Romu, igra sjajno, praktično mnogi veruju da je Roma angažovanjem Srbina napravila posao godine i zatvorila levu stranu.

Ali, problem je desna, Rik Karsdorp je povređen, bivši bek Fejenorda je izgubljen za veći deo sezone, protiv Juventusa i Sasuola se videlo da Florenci nije rešenje.

Zato Monći pokušava da reši ovo pitanje, prvo proda Bruna Pereša, Brazilca na koga Di Frančesko ne računa, a onda i dovede iskusnog igrača na desnom beku. Junajted neće pustiti Darmijana, ne idu dobro pregovori sa Barsom oko Vidala jer je bivši igrač Sevilje preskup, a Vrsaljko će ostati u Atletiku.

Ipak repriza operacije "Kolarov" bi mogla da usledi sa Huanfranom. On je 2012. bio meta Rimljana, ali je tada bio preskup. Sada iskusni desni bek ne bi puno koštao, kada je transfer u pitanju, baš kao Kolarov, ali bi svakako morali da mu ponude dobar ugovor.

Ta formula je radila sa Srbinom, videćemo hoće li sa Špancem koji ima 32 godine, a i dalje je čovek od poverenja Dijega Simeonea.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke