Roma dovela pojačanje za 17 miliona evra!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 06.01.2016.
12:26
Izvor: Sportske.net

...I odmah će ga poslati na pozajmicu.

BETA/AP Photo/Sergei Grits
BETA/AP Photo/Sergei Grits

Povezane vesti

U sredu ujutru u Rim je stigao dosadašnji fudbaler Fluminensea, Žerson, koji će potpisati višegodišnji ugovor sa Romom.

Gazeta piše da je Roma dogovorila ovaj transfer po ceni od 17 miliona evra, a da će ga odmah po dolasku u klub proslediti na pozajmicu. Za sada nije poznato gde, ali je izvesno da će to biti Serija A.

Rođen je 1997. godine, a igra na poziciji ofanzivnog veznog.

U toku dana se očekuje potpisivanje ugovora dugog petgodina.

Pogledajte u nastavku šta zna ovaj mladić...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ixinho Romanista
Thursday, 07.01.2016
07:31

Ne moze da igra jer nije igrac iz EU ,nije registrovan.A drugo ostaje u Romi do kraja sezone da trenira sa prvim timom

avatar
Wednesday, 06.01.2016
14:33

Je l`moze neko da mi objasni svrhu ovakvih kupovina i slanja na pozajmice? Doveds pespektivnog igraca, za velike pare, kad i bas i ne ide najbolje i onda ga posaljes na pozajmicu? Usput nesto se ne secam da je bilo prevelike otimacne oko ovoga. Vidim praksa a nesecamse d aje skoro neko uspeo na takav nacin, Piazon, Iljori, Suso, Marin, Torgan Azar... sve potencijali a nijedan nije ispunio ocekivanja zasad.

avatar
ACM<3
Wednesday, 06.01.2016
15:53

Zlatno vrijeme serie A je bilo kad su se ovakvi igraci dovodili...Ali si u pravu da ne treba da idu na pozajmice...Treba da kad uzimas mladog igraca imas plan sta ti tacno treba i dovedes ga mladog da bi tvoji treneri mogli da ga oblikuju...A ne posaljes ga da ga treniraju u nekakvu Veronu ili tako nesto...To je greska koju prave italijani...Ali mladom brazilcu se uvijek treba radovat

avatar
Friday, 08.01.2016
01:10

pa upravo to dovodis ga kao pojacanje ne ko nadu za buducnos ali Gruic, vec nekog ko ti sam moze pomoci jer ti ne fali mnogo za titulu, ali ne ti dajes 20 000 000 na igraca od 17 godian i saljes ga na pozajmicu iako je dobar u trenutnom klubu?! Ovo mi deljue ko kupujem da drugi ne bi kupili pa cu videti sta sa njim?

avatar
Nani
Thursday, 07.01.2016
11:31

nazalost fudbal je propao zbog ovakvih igraca..boze moj 17 miliona za klinca od 18 godina..gdeje on to dokazao svoju klasu..js je klinar a ljudi lupili cenu da padnes u nesvest..Koliko su nekad igraci morali da pregaze trnja da bi stigli do ove cene a sad svaka susa od igraca vredi 17 miliona..realno onda nasi mladi reprezentativci vrede po 20 miliona ..bili su prvaci sveta..zivkovic realno sad treba da vredi 30 miliona..u sta se pretvorio ovaj fudbal ..postao je klasican kriminal...

avatar
PakyCFC
Wednesday, 06.01.2016
16:45

Kurtoa je 3 godine sticao veštine u Atletiku, i onda je izbacio Čeha sa gola. Da je odmah sve vreme bio u Čelsiju, teško da bi bio na ovom današnjem nivou, jer bi veoma slabo branio pored Čeha.