Roma - Bez Kolarova rasulo, propao projekat "Monći", ovo su kandidati za novog trenera?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 22.10.2018.
09:52
Izvor: Sportske.net

"Vučica" na kolenima, Baldini spasao Di Frančeska u subotu popodne, ali to je samo privremeno. Palota ima rešenje, a odlazi i Španac u koga su polagane velike nade.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Bilo je dosta kritika na račun kapitena Srbije, prošle godine je bio neverovatan, ove je Di Frančesko rekao da od njega očekuje da se probudi i bude vođa. Povređen je odigrao "Derbi dela Kapitale", dao golčinu, ali je platio ceh, ni tokom pauze nije se zalečio.

Danas italijanski mediji pišu da je bez Kolarova na terenu Roma u nevolji, nisu u pitanju samo igrački kvaliteti, već jednostavno to što ekipa nema lidera.

Di Frančesko je bio na korak od smene već u subotu popodne kada je SPAL odneo bodove iz Rima, ali ga je povratnik u klub, direktor Baldini spasio, ubedio je predsednika Palotu da mu pruži još jednu šansu.

"Zgađen sam",
komentarisao je Amerikanac nakon poraza, Di Frančesko je dobio dve utakmice u Ligi šampiona, ali i gostovanja u Napulju i Firenci da pokuša da okrene stvari, ali iskreno, teško je videti da se iskobelja iz ove situacije.

Što se Kolarova tiče, teško će igrati i protiv Rusa, ali bi mogao da bude spreman za gostovanje u Napulju narednog vikenda.

Treba reći i da će po svemu sudeći projekat Monći propasti, na kraju sezone Španac će se vratiti u domovinu. Kao jedan od razloga se navodi nostalgija, ali pre će biti da su u pitanju promašaji u prelaznom roku, od Karsdorpa, preko N'Zonzija, Morena, Defrela, Šika, Pastorea, pa i Klajverta koji je ljut jer ne dobija šansu.

Prodati su Naingolan, Strotman, Alison Beker, prošle sezone i Salah, dakle, jasno je i zbog čega je Roma mnogo slabija.

Ako Di Frančesko bude smenjen, dva su imena u igri, jedan je Roberto Donadoni koji je bez angažmana posle dobrih godina u Bolonji, a drugi Paulo Sousa koji je završio misiju u Kini i koji je dovođen u vezu sa nekoliko italijanskih klupa, posle odlaska iz Firence.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Monday, 22.10.2018
12:57

EDF platice ceh za gluposti Moncia , 'mag' iz Sevilje ! Konte i Marota , pa i vi da vidite dan

avatar
Oldboy
Monday, 22.10.2018
11:32

De je onaj prepametni Romanista?

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Monday, 22.10.2018
11:00

Eeee raspada se Roma ko zapadno Rimsko carstvo, treba jos samo da vidimo koji tim ce na kraju biti Vizigoti, koji strelac Alarik. DF se trudi kao Stilihon ali ne moze sa nesposobnom upravom koja se ponasa kao razvojna filijala za druge klubove i on ima svog Honorija.