Rodžers u strahu, Bajern mu krade igrača?

Autor: Nikola Miloradović
subota 11.05.2019.
14:01
Izvor: Sportske.net

Trener "Lisica" se boji da bi mogao da ostane bez važnog igrača.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Kako prenose britanski mediji, trener Lester sitija Brendan Rodžers strahuje da bi ovog leta mogao da ostane bez jednog od najvažnijih igrača.

U pitanju je sjajni Juri Tilemans, koji je u januaru stigao iz Monaka na pozajmicu.

Brzo se adaptirao na "King Paueru", očigledno mu Premijer liga leži, a posebno dobro zaigrao je od kako je na klupu "Lisica" seo bivši trener Liverpula.

Lester sprema novac za otkup njegovog ugovora od "Kneževa", ali se Rodžers boji da bi minhenski Bajern mogao da mu pokvari planove.

Navodno su se i Bavarci uključili u trku za Tilemansa, a jasno je da tim iz Minhena može mnogo više da mu ponudi u svakom smislu.

Tilemansa prate i timovi iz vrha Premijer lige, posebno je interesantan Mančester junajtedu i Arsenalu, pa Rodžers sa razlogom strahuje, bivši fudbaler Anderlehta je na ceni i Lester će zaista imati težak zadatak da ga zadrži.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Saturday, 11.05.2019
15:34

Emeri treba da dovede veznog umesto Ramsey-a a ovaj ga ne bi mogao zameniti sigurno. Takodje kad nam bekovi odu napred sto se cesto desava u igri koju igra Emeri sa Kolasincem i Beljerinom, zadnji vezni (Xhaka) treba da ostane pozadi i da ih pokriva i da cuva eventualne kontre ili da pokupi ispucavanje protivnicke odbrane i vrati loptu napred. Mora da pomaze stoperima. To je pozicija koju je Gvardiola osmislio i dodelio je Buskecu. A sad je to slucaj sa Fernandinjom u Sitiju. To je jedan od kljucnih igraca u timu. Emeri ovu taktiku i primenje, ali mislim da je Xhaka previse defanzivno los za ovu rolu u timu. Mozda da dovede i zadnjeg veznog ali klasicnog, a ne neke poluvalntne tipove koji ne znaju ni gde igraju vise. Naravno ovo je moguce uz prodaju Xhake, sto nije nemoguce da se desi, jer je sam igrac izjavio da je spreman za vece izazove. Mislim da bi se na njemu mogla uzeti fina lova i uloziti u klasicnog zadnjeg veznog koji ce svakako biti bolji od njega na ovoj poziciji o kojoj sam pisao gore. Xhaka jeste bio znacajan za igru Arsenala, spajao je napad sa odbranom, ali je defanzivno los.

avatar
Karambol
Saturday, 11.05.2019
15:00

Nema od ovoga nista,Tilemans nije kalibar za Bajern, Toliso se vraca od duge pauze i on ce biti bukvalno kao novo pojacanje Bajerna..

avatar
Savoa
Saturday, 11.05.2019
14:27

Nista posebno.