Rodžers pronašao pojačanje za "Lisice" po svom ukusu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 24.01.2020.
18:57
Izvor: Sportske.net

Lester nije dovodio igrače ove zime, ali ima još vremena.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Ekipa Brendana Rodžersa predstavlja jedno od najprijatnijih iznenađenja u Premijer ligi ove sezone.

Bore se sa Sitijem za drugo mesto na tabeli, čini se da će bez većih problema obezbediti plasman u Ligu šampiona.

Džejmi Vardi igra odlično, najbolji je strelac lige, dok je odbrana i pored prodaje Harija Megvajera jedno od najboljih u Engleskoj.

Sojunču je otkrovenje, ali se u poslednjih par kola stekao utisak da je "Lisicama" potrebna ozbiljnija rotacija u zadnjoj liniji.

Zato bi do kraja prelaznog roka mogli da dovedu novog štopera, a prema pisanju engleskih medija Rodžers je zainteresovan za Janika Vestergarda iz Sautemptona.

Spremili su navodno i ponudu u klubu za njegove usluge, ponudiće "Svecima" oko 18 miliona evra za bivšeg fudbalera Hofenhajma, Verdera i Menhengladbaha.

Czech Republic Euro U21 Soccer

Vestergard je u Premijer ligu stigao leta 2018. godine, do danas je upisao 35 nastupa u Premijer ligi, muče ga i povrede.

Za dansku reprezentaciju ima upisanih 16 nastupa i jedan postignut pogodak od 2013. godine, Rodžers izgleda veruje da bi mu doneo raznovrsnost u zadnjoj liniji, Vestergord je veoma snažan i visok defanzivac (199cm) sa velikim iskustvom iz Bundeslige, a u prethodnih godinu i po dana je imao prilike da se upozna i sa Premijer ligom.

Videćemo da li su na "Sent Merisu" spremni da ga prodaju za pomenutu svotu, nije redovan u timu ove sezone, delom i zbog povreda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke