Rodžers obara rekord, stvoriće sjajan tandem!?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 06.09.2020.
09:59
Izvor: Sportske.net

"Lisice" izgleda spremne da "razbiju kasicu".

EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Pool
EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Pool

Povezane vesti

Lester siti je ovog leta prodao Bena Čilvela Čelsiju, procena je da su od transfera zaradili oko 50 miliona evra.

Za polovinu zarađenog novca doveli su zamenu, angažovan je Timoti Kastanj iz Atalante, reprezentativac Belgije je primarno desni bek, ali može da se snađe i uz levu aut liniju, gde će izvesno igrati kod Rodžersa, kada se Rikardo Pereira bude oporavio od povrede.

Bilo kako bilo, svesni su u klubu da im je potrebno još pojačanja, šuška se da prate Odsona Eduarda i Kaluma Mekregora iz Seltika, jasno je da ih Rodžers dobro poznaje.

Žele da pojačaju i odbranu, tačnije da dovedu još jednog štopera, Džoni Evans ulazi u pozne igračke godine, Morgan već neko vreme igra sa statusom veterana, potreban im je proveren centralni defanzivac za tandem sa Sojunčuom.

Izgleda da su ga i pronašli, naime, Lester je poslao ponudu tešku oko 35 miliona evra na "Tarf Mur" za usluge Džejmsa Tarkovskog.

baner

Sjajni štoper je praktično ključni igrač Barnlija, drži zadnju liniju, a predstavlja veliku pretnju i u napadu, tehnički je odličan i često je bitan i u organziaciji napada, ne samo u skoku.

Pisalo se da ga želi i Vest Hem, ali da su "Čekićari" poslali za 10 miliona slabiju ponudu od "Lisica", što je Barnli odlučno odbio.

Ipak, izgleda da ni ponuda sa "King Pauera" nije zadovljila čelnike kluba, koji traže oko 55 miliona evra za svog defanzivca.

Videćemo da li mogu da se nađu na pola puta i da li je Lester spreman da obori rekord kluba kada su transferi u pitanju.

Trenutno je najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji "Licisa" Juri Tilemans, koji je Monaku plaćen 45 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke