Rodrigez se seli desetak kilometara, cena? Nikad niža!

Autor: Milovan Longinov
utorak 05.05.2020.
18:50
Izvor: Sportske.net

Hoće li se ovo konačno dogoditi?

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Povratnik u redove Real Madrida, Džejms Rodrigez, želi da se preseli u redove gradskog rivala - Atletika!

Kako prenose mediji u njegovoj rodnoj Kolumbiji, Rodrigez bi voleo da se pridruži ekipi Dijega Simeonea, koji ga je želeo i prošlog leta, ali nije uspeo da postigne dogovor sa Realom.

Sada je situacija drugačija, Džejms je precrtan kod Zinedina Zidana, a Real želi i da se oslobodi njegovih velikih primanja, usled pandemije koronavirusa, jer sve je trošak.

Atletiko navodno nudi 25 miliona evra za Kolumbijca, svakako da je to znatno manja cena od one koja bi bila očekivana da nije bilo pandemije.

Pod naslovom "Rodrigez ostaje u Madridu i igraće za Atletiko", kolumbijski Universal tvrdi da je ofanzivac odlučan u nameri da ode kod Simeonea.

Uz to, ovaj izvor tvrdi i da je njegov agent Žorž Mendeš ubeđen da Rodrigez neće napustiti Madrid i da će ova ponuda biti dovoljna da Real pristane da ga proda.

Treba dodati i to da je ovakva cena i zbog činjenice da Kolumbijac na leto ulazi u poslednju godinu ugovora, te da bi od juna 2021. mogao da ode bez obeštećenja.

Rodrigez je u Real stigao iz Monaka leta 2014. godine za 80 miliona evra.

Baner live stream

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Chella_ynwa
Tuesday, 05.05.2020
21:11

Danas ste pisali da real ocekuje za njega i Bejla 150 miliona 😁

avatar
RocknRolla
Tuesday, 05.05.2020
19:18

Kako igra sporo i bezidejno vec godinama izabrao je klub po meri, Real nista ne gubi,naplatili su ga preko pozajmica,prodaje dresova i marketinga posle onog svetskog gde je zakinut za titulu najboljeg igraca zbog Mesijevog marketinga.

avatar
Tuesday, 05.05.2020
18:59

Mnogo potcenjen igrač. Kada je u formi jedan od najboljih ofanzivnih veznih na svetu. Bolji igrač od Kutinja. Nije se prosto uklopio kod Zidana i to je to.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 05.05.2020
22:14

Kutinjo je bolji od celog Atletikovog tima! Pogledaj njegov ucinak u Bajernu a pogledaj Kutinjov! Igraci se ocenjuju po ucinku, sta su postigli, uu golovima, asistencijama i sta su osvojili! Atletiko je jako slab klub, na sestoj poziciji u spaniji!

avatar
Nemanjici
Wednesday, 06.05.2020
00:50

Pa kad je zadnji put bio u formi? U Monaku verovatno....jos jedan dokaz koliko real zna da us**e igraca

avatar
Tuesday, 05.05.2020
18:54

Idemooo breee! Šta rekoh, znao sam da će doći.

avatar
Johny_Quid
Tuesday, 05.05.2020
19:34

Znaci potpisao ? :) Liče citas sportske.net , sutra ce pisati da je produzionugovor a prekosutra da je u Liverpoolu .. take it easy :)