Rodri u Mančesteru, Simeone gleda ka Londonu?

Autor: Stefan Matić
utorak 18.06.2019.
23:31
Izvor: Sportske.net

Argentinski stručnjak ne može zaustaviti odlazak svog igrača.

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Deluje da je Gvardiola sa "Građanima" pošto-poto rešen da dovede veznog igrača Atletiko Madrida, Englezi će najverovatnije isplatit otkupnu klauzulu kako bi doveli igrača do kraja meseca.

Već smo pomenuli da bi u tom slučaju "Jorgandžij" pokušale saradnju sa mrskim, gradskim rivalima ali to nije jedina opcija, barem po pisanju španskog Mundo Deportiva.

Španci tvrde da bi u slučaju gubitka Rodrija, Andrea Berta, sportski direktor Atletika, hteo da dovede Granita Džaku iz Arsenala!

Granit Dzaka

Švajcarac je bio meta pomenutog Berte još iz dana kada je vezni igrač nosio dres Borusije Menhengladbah. Džaka je poznat kao nemilosrdan igrač, mada dosta dobija i opomena za to, ali bi svakako bio jeftiniji od Ljorentea iz Madrida.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 19.06.2019
20:52

Ajde uzmite ga samo.

avatar
Djalminhaaa
Wednesday, 19.06.2019
06:40

Glupost da bi bio jeftiniji od Ljorentea jer Dzaku Arsenal ispod 40 miliona nece pustiti, sto u slucaju Ljorentea ne moze biti toliko... U svakom slucaju radovao bih se odlasku Dzake, jer u Arsenalu ne igra nista i za te pare skoro pa imamo za Prata i Andersona u paketu, dok bi Dzaka pod Simeonovom disciplinom mozda i odigrao nesto, mada me tada ne bi pogodilo, ni da ne odigra... Samo nek ide.

avatar
rossonero_t
Wednesday, 19.06.2019
05:45

Dzaka je 10 puta bolji od tog Rodrija.

avatar
Max 20 karaktera
Wednesday, 19.06.2019
00:57

Evo ja cu ga dovesti do Madrida,samo da ga ne gledam vise