Ringišpil - Štoperi "Orlova" na ceni, hoće li Tumbin pulen kod Murinja, Inter ima četiri opcije za vezu?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 29.09.2020.
09:25
Izvor: Sportske.net

Totenhem i Inter nisu našli zajednički jezik pa su se okrenuli drugim metama. Rasplet čekaju naši reprezentativci.

EPA-EFE/Adam Davy / POOL
EPA-EFE/Adam Davy / POOL

Povezane vesti

Nema dogovora oko Škrinjara, Totenhem nije ni poslao ponudu, previše im je 50 miliona evra za Slovaka. Sada su se pojavile nove varijante, jedna je Ibanjez iz Reala, druga kako se priča naš Maksimović, koga želi i Vest Hem.

Da li je budućnost fudbalera Napolija u Premijer ligi videćemo, tek, u ovom trenutku Murinjo pokušava da po cenu Škrinjara dovede i štopera, kao i napadača. Sada je alternativa za Kejna zaboravljeni Benteke iz Kristal Palasa, jer je Milik bliži Evertonu, a "Pevcima" očajnički treba rezervni napadač.

Na drugoj strani, ako ne proda Škrinjara Inter ne može ni da pomisli na Kantea, čiji bi transfer uz 50 miliona Čelsiju i osam miliona godišnje plate bio sličan Lukakuovom, pa Kinezi nemaju novca za takav poduhvat.

Zbog toga Marota studira alternative u veznom redu, četiri imena su na spisku. Jedno je Lokateli koga je Pirlo želeo u Juventusu, nekadašnji igrač Milana koji je iz dresa Sasuola stigao do reprezentacije.

Ostali su Parti iz Atletika koji ima sličnu cenu kao Kante, ali manju platu, zatim Toliso koji nema mesta u postavi Bajerna i Sisoko iz Totenhema koji bi verovatno bio najjeftinija opcija...

Baner 1

U svakom slučaju naši štoperi čekaju, Nastasić će verovatno u Milan, Milenković je preskup, trebalo bi da ostane u Fiorentini, a Maksimović bi rado napustio Napoli, PL je izazov, a Totenhem bi bio ogroman korak napred za jednog od najskupljih igrača u istoriji našeg fudbala, podsetimo, Napoli ga je platio Torinu blizu 30 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Popay
Tuesday, 29.09.2020
11:35

Poštovani
Ako admin dozvoli link ,stariji je tekst ali meni je dobar i objašnjenje zašto su igrači sa ovih prostora među najboljim stoperima:

https://telesport.telegram.hr/kolumne/nogomet-narodu/lazna-petica/

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 29.09.2020
10:30

Uopste nista ne pisete o utakmici protiv NorveskE, a igramo je za 9 dana...

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 29.09.2020
09:58

Realno ako Milenkovica procjenjuju na 40 onda bi Skriniar trebao da vrijedi duplo

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 29.09.2020
09:32

Uopste nista ne pisete o utakmici protiv Norveska, a igramo je za 9 dana...