Rimska revolucija, desetak pojačanja i nova uloga za Kolarova!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 08.07.2019.
09:06
Izvor: Sportske.net

Roma će u velikoj meri izmeniti tim, a ako se pogleda startna postava iz prošle sezone, već sada možemo da kažemo da će više od polovine činiti novajlije i mladi igrači koji nisu dobili pravu šansu...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

U Romi revolucija. Već su zaradili 76 miliona evra od prodaja Manolasa Napoliju, Pelegrinija Juventusu i El Šaravija u Kinu. Uz to dobili su sedam miliona od prodaje mladih igrača manjim klubovima, a ako Džeko napusti klub, kasa je punija za 100 miliona.

Klub će morati da pokriva troškove loše sezone i izostanka iz Lige šampiona, ali je i budžet za plate manji, videćemo šta će biti sa Zaniolom, dok se čekaju ponude za N'Zonzija, Defrela i golmana Olsena.

Stigao je Spinacola iz Juventusa, Dijavara iz Napolija, kao i golman Pau Lopez iz Betisa za 23 miliona evra, ali to je tek početak. Naime, Fonseka želi pravu zamenu za Manolasa, prva meta je odlični Manćini iz Atalante, alternative Izo i Nkulu iz Torina. Totenhem im je za Zaniola nudio novac i Alderveirelda, ali mladi igrač želi da ostane u Italiji.

Rimljani će umesto El-Šaravija najverovatnije angažovati Brahimija iz Porta koji je slobodan igrač, žele da ukradu Veretua Milanu, a iz "Rosonera" bi mogao da stigne i iskusni Fabio Borini.

Kolarov je ostao, uz kapitena Florencija, Pelegrini će biti njegov zamenik, a Fonseka očekuje da Petraki ubedi Iguaina da se preseli u prestonicu. Argentinac bi bio najveće pojačanje i zamena za Džeka oko koga i dalje nisu uspeli da se dogovore sa Interom.

Interesantno, da se vratimo Kolarovu, priča se da bi on mogao da se preseli u centralnu odbranu i da formira partnerstvo sa novim štoperom, a da bi Ismail, Brazilac iz Šahtjora mogao da se pridruži treneru Fonseki u Rimu.

U "Vučici" ostaju Klajvert, Santon, Kristante, Facio, Ščik, moguće i Pastore koji je razočarao prošle sezone i ne želi da ode u Kinu. Izgleda da Roma neće prodati ni Undera koji je imao ponude iz PL.

Očigledna je namera da se podmladi startna postava, uz par iskusnijih igrača i da klub pokuša da se vrati u Ligu šampiona, što neće biti nimalo lako...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
debeliRonaldo
Monday, 08.07.2019
15:58

Vučica ne krije ambicije. Borba za europsku ligu lol

avatar
Mak-Juventino
Monday, 08.07.2019
13:21

U Romi revolucija , kao i svaki godine

avatar
Offside
Monday, 08.07.2019
12:08

Bolji od Rome u ovom trenutku su i Juve i Napoli i Inter pa i Atalanta.Milan im je jako blizu po kvalitetu a ni Lacio ne kaska puno iako je Roma bolja.Po meni,ovo ce biti gotovo nemoguca misija da se odmah vrate u LS kroz Seriju A...A ova nova uloga za Kolarova uopste nije dobra.Covek ima dobar sut i dobar centarsut i okovati ga striktno za odbranu je prava steta i veliki gubitak...Sto se Iguaina tice,mozda i najbolja opcija za njega u ovom trenutku!

avatar
Opet onaj Anonymous
Monday, 08.07.2019
11:40

Bome mrsavo, jos ako dovedu Borinija onda su stvarno na losem putu...

avatar
Consigliere 1927
Monday, 08.07.2019
11:27

Jedna losa sezona posle 10 godina i odmah te svi nipodistavaju. Najjaci smo kad nas podcene! Forza Roma!

avatar
Pravi romanista
Monday, 08.07.2019
11:01

Nece biti desetak pojacanja nego ukupno 5 ili 6, nazalost neophodnih, jer je klub siromasan i zivi samo od prodaja.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 08.07.2019
10:37

da li mogu do tog cetvrtog mijesta ? Ovako na prvu cak I da jer su Juve Inter I Napoli za njih pre daleko a ovi ostali I nisu bas za LP tako da ima teorije ako im se slozi I malo posreci

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 08.07.2019
09:46

Realno, dva mesta su rezervisana za Napoli i Juventus. Prvo za Juve, drugo za Napoli. Inter moze da uzme trece ili se bori za drugo ukoliko dobro odrade rok sto mi se za sad ne cini izvesnim. Za to poslednje mesto koje vodi u LS ce se boriti Lacio ukoliko pametno bude kupovao i prodavao, Milan kod kojeg se najmanje zna kako ce izgledati i Roma koja ima fantasticne mlade igrace ali je pitanje da li ce izdrzati pritisak sezone.