Rimejk iz Juventusa, prve pukotine, oko ovih igrača je Konte zapeo u odnosima sa Interom?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 30.05.2020.
10:09
Izvor: Sportske.net

Tako je počelo i u Juventusu. Gde se razilaze sportski sektor i trener Intera?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Prvi problemi između Kontea i Intera, situacija je već viđena, kada je napustio Juventus, naravno, nije tako kritično, ali pojavile su se pukotine.

Radi se jasno o prelaznom roku.

Konte je do sada dobio sve što je hteo, međutim, ovog leta postoje navodna razmimoilaženja između Marote i trenera.

Prvo se tiče Vidala, naime, zimus je stigao Eriksen, tu su Sensi, Barela, Brozović, čini se da Čileanac nije prioritet. To je saopšteno Konteu, ali on insistira na nekadašnjem pulenu, tim pre što se pojavila informacija da bi Vidal mogao da ode u Juve. Ipak, ovo je malo verovatno, ali Inter ne želi da plaća oko 8 miliona evra Vidalu, niti da mu ponudi ugovor više od sezone.

Drugi problem između Kontea i sportskog sektora je napad. Da li dovesti Kavanija? Direktor Ausilio je rekao da u ovom trenutku nema pregovora, problem su 10 miliona evra koje po sezoni neto traži Urugvajac. Konte svim silama hoće "El Matadora", naime, on smatra da bi bio bolje rešenje od Vernera kome naginju čelnici kluba jer je mlađi, iako bi morali da plate obeštećenje. Ovo sve u slučaju jasno da ode Lautaro Martinez. Inter pokušava da produži pozajmicu Sančeza, videćemo hoće li stići još neki špic, a mediji na Apeninima već danima pišu da Konte nije bio za to da se dovede Eriksen i da ne smatra da bi on naredne sezone trebalo da bude veliko pojačanje posle privikavanja, kako prižljkuju u Interu.

Baner 7


Videćemo hoće li Marota uspeti da nađe prave spoljne igrače, želje su Kanselo ili Semedo desno i Emerson levo, ali problem je što Brazilca iz Čelsija hoće i Juve. I na kraju Godin, nije se snašao u 3-5-2, on želi da ostane, Konte hoće novog štopera koji je navikao da igra u ovoj formaciji, pa iako Inter ima novac, postoje značajna neslaganja oko toga kako bi trebalo da izgleda ekipa.

Recimo i to da je posle sporazuma oko Ikardija, ipak ostao gorak ukus, u jednom trenutku za njega su mogli da uzmu 100 miliona evra, sada je otišao za 50, plus 8 bonusa. Iako je to mnogo više nego što je plaćen, ipak se čini da je klub mogao da bude mnogo senzibilniji i da ranije proda kapitena, pre nego što je bio otpisan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Sunday, 31.05.2020
00:32

Prave gresku prodajem Ikardija. Ne znam sta Marota i Konte rade U Interu, ali nije dobra stvar - ovo je los potez za klub. i sad bi napravili jos vecu glupost kad bi doveli Kavanija za veliku platu koju on trazi. takodje ogromna je greska nastaviti sa Sancezom dalje. inace Verner nije u planovima Inter to je Auzilio izjavio zs Sky sport italija, rekao je da Inter nece dovoditi Vernera ove sezone. takodje pojma nemam kako 50 plus 5 pozajmica i jos 8 milona evra kroz bonuse mogu da zadovolje Inter za Ikardija. to je maximalno 63 miliona evra. stvarno ne znam kako su mogli da prihvate 50 a dogovor je bio 70 miliona evra greska i to velika

avatar
amigo999
Saturday, 30.05.2020
20:09

Veliki problemi se naziru..Da li da kupe Vidala ili SMSa? Da li da ostave Sanceza,ili da uzmu Kavanija,ili obadvoicu? Veliki problemi se naziru....

avatar
Oldboy
Saturday, 30.05.2020
18:39

Da su ranije prodali Ikardija, još LŠ videli ne bi

avatar
The_Matrix
Saturday, 30.05.2020
12:33

Isto ste pisali kada je stigao Konte, pa u januaru, a evo i sada. Kada vec prenosite Ausiliove izjave onda napisite da je covek rekao za Vernera da nema pregovora. Takodje najveca ponuda za Ikardija koju je Inter ikada dobio bila je od Napolija 70 miliona. Sada je 13 + 50 + 8...sto znaci da je to skoro pa ista ponuda

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 30.05.2020
11:59

Mogli su za Icardija dobiti 100 a mozda i nisu mogli jer da jesu ...

avatar
Amalainter
Saturday, 30.05.2020
11:08

Ne verujem da je neko nudio 100 miliona, ali da su ga tada prodali kada je igrao najbolje Inter ne bi dosao do lige sampiona..on ke nosio ekipu tri godine zaredom..
Hvala Icardi sve sto si uradio za Inter!Navijaci ce te uvek ceniti zbog toga