Ričarlison bira, obaranje Drogbinog rekorda ili odlazak sa "Gudisona"?

Autor: Beta Beta
sreda 29.07.2020.
22:33
Izvor: Beta

Brazilac je dokazao da poseduje veliki kvalitet.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbaler Evertona Ričarlison rekao je danas da bi mogao da ostane još jednu sezonu u klubu, ali da će razgovarati sa trenerom Karlom Anćelotijem o odlasku ako dobije dobru ponudu.

Everton je u januaru odbio ponudu Barselone od 85 miliona funti za Rišarlisona. Uprava kluba ne želi da proda jednog od svojih najboljih igrača pošto gradi tim oko njega, a Anćeloti je u više navrata tražio od 23-godišnjeg Brazilca da ostane na "Gudisonu".

Upitan o razgovoru sa trenerom, Ričarlison je za "Globo" rekao: "O tome se već pričalo, već mi je rekao da računa na mene u narednoj sezoni i tražio da još malo sačekam".

"Sve zavisi, ako dođe dobra ponuda, sešćemo i razgovarati, to je deo fudbala. Još razgovaramo o tim detaljima, rešavamo stvari. On dovodi nove igrače pa ćemo razgovarati, ali mislim da mogu da sačekam još jednu sezonu", dodao je on.

Ričarlison je rekao i da veruje da može dodatno da napreduje uz Anćelotija i da ekipa može da bude bolja od 12. mesta na tabeli Premijer lige.

"Znatno sam se razvio u Evertonu, toliko da sam došao do reprezentacije Brazila. To je jedno od mojih najvećih dostignuća. Dolaskom Anćelotija mogu samo još više da napredujem, on sa mnom svakodnevno razgovara. Sada se radi o razvoju i o tome da nastavim da postižem golove, da pomažem ekipi", naveo je Ričarlison.

Baner

On je dodao da ekipa nije postigla cilj ove sezone, da je bilo loših rezultata, ali da je uvek pomagao saigračima.

Iskusni italijanski stručnjak mu je postavio i lični cilj za narednu sezonu, da nadmaši najbolji učinak Didijea Drogbe u Premijer ligi i postigne 30 pogodaka. Legendarnog napadača je u sezoni 2009/10 na "Bridžu", kada je i stigao do 29 golova, predvodio upravo Anćeloti.

"Verujem da će Anćeeloti napraviti izmene u sastavu i da ćemo napredovati, ali i da ću postići više golova", rekao je Ričarlison.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos Ilic_fb1
Thursday, 30.07.2020
08:07

Pametno razmislja. Ima 23 godine, u Evertonu je prvotimac. I da odigra jos jednu sezonu, imace bar 5 na vrhunskom nivou za neki jaci ili najjaci klub evrope.

avatar
Marco Popovich
Wednesday, 29.07.2020
23:20

Da je otisao u Barsu,propao bi kao Malkom

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 29.07.2020
22:41