Revolucija u Napulju

Autor: Nikola Miloradović
subota 27.04.2019.
11:41
Izvor: Sportske.net

Karletova prva sezona nije prošla kako su se u klubu nadali, spremaju se velike promene.

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, Napoli će napraviti generalku na bekovskim pozicijama ovog leta.

Nijedan od bekova koje je Karlo Anćeloti imao ove sezone na raspolaganju nije opravdao očekivanja, pa će sportski direktor Đuntoli na transfer tržištu pokušati da promeni situaciju.

De Laurentis je tvrdio da polivalentni bek Hisaj nije na prodaju, ali albanski internacionalac nije blistao, pa se i to sada promenilo.

Nisu se bolje pokazali ni Mario Rui i novajlija Kevin Malki, dok Fauzi Gulam nikako da se sastavi od silnih povreda koje je doživeo u prethodnim godinama.

Jedno od novih pojačanja trebalo bi da bude Manuel Lacari iz Spala, za čije usluge je Napoli odavno zainteresovan i veruje se da bi ih koštao oko 20 miliona evra, a čak je i njegov saičgra Mohamed Fares zapao za oko sportskom direktoru ekipe iz Napulja.

Velika želja je i Aleks Grimaldo iz Benfike, koji je bio viđen u klubu minulog leta, šuškalo se da će preći za 30 miliona evra, ali Španac ima duplo veću otpusnu klauzulu.

U poslednje vreme se pominje i Kijeran Tripije iz Totenhema, koji bi mogao da napusti Severni London za oko 40 miliona evra, ali engleskog reprezentativca prate i Mančester junajted i madridski Atletiko.

tripije

Iznenađenje je da Đuntoli prati i situaciju oko Bena Čilvela iz Lestera, ali pitanje je da li Napoli može da priušti levog beka Lestera i "Gordog Albiona", posebno jer je i Mančester siti zainteresovan za njegove usluge.

Bilo kako bilo, očekuju nas velike promene na "San Paolu", videćemo koje poslove će Kristijano Đuntoli uspeti da sprovede u delo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke