Revolucija u Juventusu - Dvojica napadača prekobrojni, prodaju trećeg zbog "bombe"?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 24.07.2019.
11:05
Izvor: Sportske.net

Juventus će mnogo promeniti, a čini se da bi do kraja leta mogli da vidimo potpuno izmenjen tim.

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

U Juventusu izgleda planiraju revoluciju. Naime, ništa se nije promenilo oko Iguaina, i pored toga što je dao gol protiv Totenhema i želi da ostane.

Klub mu je ponovo poručio da je najbolje za njega da ode u Romu, sa kojom "Bjankoneri" imaju dogovor.

Sa druge strane, i Moaz Ken traži novi klub. Juventus želi da zadrži pravo na italijanskog reprezentativca, tačnije da ugradi klauzulu o otkupu u ugovor. Arsenalu se to ne sviđa, Dortmund i Totenhem bi mogli da pristanu, a cena senzacionalnog klinca je oko 40 miliona evra.

I na kraju, Paolo Dibala. On je još uvek na odmoru posle Kopa Amerika, juče je Sari rekao da može da igra lažnu devetku, ili  ofanzivnog vezistu, u rupi iza dva napadača, samo u klubu veruju da neće biti standardan i žele da ga prodaju, jer ne mogu da mu garantuju minutažu.

Dibala je veoma tražen ovog leta, hoće ga Junajted, Totenhem i PSŽ, cena bio sa bonusima mogla da bude blizu 100 miliona evra.

Jasno, Juventus ne odustaje od Ikardija sa kojim ima dogovor i on će ako neko od napadača ode sigurno stići u Torino.

Međutim, prva meta ostaje Pol Pogba, ne čini se da će Real skupiti novac, Bejl i Rodrigez, sada i povreda Asensija komplikuju stvari, Juve je spreman da ponudi igrače koje Soslkjer želi, Dibalu pre svih, ali i Daglasa Koštu ili Kansela. Ovaj drugi je na meti Sitija, međutim, Pogba je prioritet Juventusa, sve će učiniti da ga dovedu.

Što se napadača tiče, sigurni su samo Mandžukić i Ronaldo, plus Ikardi, Sari smatra da je to dovoljno. Juve želi Enrika Kjezu, Fiorentina je ušla u rat, tvrdeći da se Juve bahato ponaša i da pregovara sa igračem koji ima ugovor.

Toskanci su u Americi, saopštili su da je sa Kjezom sve u redu, da će ostati, ali to je njihova verzija burnog sastanka između desne ruke vlasnika Džoa Baronea i mladog napadača.

On je ponovio da odluka nije doneta, već odložena, i da se ništa ne zna, iako sada razmišlja samo o tome da se spremi za sezonu.

Ali, u čijem će je dresu igrati, ostaje da vidimo...

I na kraju, priča oko Nejmara, nije gotova. Ronaldo koji ima veliki uticaj bi rado video Brazilca, veruje da mogu da igraju zajedno i spreman je da se preseli bliže golu kako bi Nejmar stigao u Torinu.

Javnost nije oduševljena ovom idejom, ali ne treba potceniti marketinški efekat, u klubu računaju ekonomske benefite ovog transfera.

Naime, oni imaju kartu, Dibalu i Matuidija koje PSŽ želi, ali treba ubediti Nejmara da smanji primanja. Priča se da Juve čeka da Barsi rok istekne, krajem meseca i da onda pošalje ponudu. PSŽ bi radije prodao Juventusu "Neja", to je naravno jasno.

Dovođenje Pogbe ili Nejmara bi se svakako isplatilo, kada je marketing u pitanju, ali mnogi upozoravaju da to nije ono što je potrebno Sariju u ovom trenutku.

A opet, odlučuje Anjeli...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Thursday, 25.07.2019
00:31

ne traba juventusu ni neymar ni icardi treba nam vezni igrač tipa pogbe ili vidala, odnosno "box to box" rabiot i ramsey to nisu iako su solidni veznjaci, a pjanić igra sve gore i gore , tu je juve i dalje "tanak" , u napadu ronaldo, mandžukić i higuain ili kean sasvim dovoljno a i dybala može odigrati tu ulogu

avatar
neme
Wednesday, 24.07.2019
19:41

Oni se sada izivljavaju.Mancu ce uzeti jedinog top igraca dace im Dibalu nesto kesa ovo sa neymarom mi nije realno juve ne da nikom tu platu.

avatar
Rulermaster
Wednesday, 24.07.2019
15:48

Čuj ovo: "Ronaldo spreman da se približi golu ako stigne Nejmar"! Pa on već kampuje u petercu :)

avatar
PDY10
Wednesday, 24.07.2019
13:06

Nema ništa ni od Geymara ni od Pogbe ne trebamo ova 2 klauna...

avatar
johny_Juve
Wednesday, 24.07.2019
12:30

Mislim da ce Dibala moci mnogo vise nego Neymar. Vidim Ronalda levo napred Ikardi Higuain iza njih Dybala i desno Berna. Iguain nece da ide Ney preskup i nepotreban

avatar
The_Matrix
Wednesday, 24.07.2019
11:40

Hhhahah, sigurni su Ronaldo, Mandzukic i Ikardi!? Kad je Ikardi potpisao za njih? Evobas danas italijani pisu da ne zeli da ide nigde i da se nada da ce u klubu promeniti odluku i da ce mu pruziti sansu. Sve je vise osoba bliskih klubu koji pozivaju na primirje i popustanje sa obe strane. Ikardi bi trebao da se izvini, a klub bi ga vratio u ekipu i ponudjen bi mu bio novi ugovor

avatar
PDY10
Wednesday, 24.07.2019
13:08

Kad bi on odlučivao a ne wanda, čak bi i bilo tako...

avatar
Wizard08
Wednesday, 24.07.2019
11:22

Da plate kina 40 m,pa da ga ovi kupe za godinu dana za isto toliko para pa bolje da ga uzmu na pozajmicu ,a ne da prave posao juventusu

avatar
BASKA-DEL-PIERO
Wednesday, 24.07.2019
12:13

Kad ga uzmes na pozajmicu placas za to ovako samo placas igracu

avatar
Wizard08
Wednesday, 24.07.2019
22:30

da ali platis max 10 miliona po sezoni zajedno sa platom igrac,a ovako moras da platis 40 + plata sto ti automatski izbija pare za nekog koga mozes da dovedes za stalno .

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 24.07.2019
11:09

Promenite ime kluba