Revolucija počinje, Sari spava na terenu, ovo su novi "Plavci"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 25.06.2018.
16:36
Izvor: Sportske.net

Već je oduševio navijače, spisak se zna, na njemu je desetak imena, ništa posebno ekstravagantno, moguće je da će neki nezamenjivi igrači biti prodati.

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Više nema dileme, Mauricio Sari će ove nedelje biti predstavljen kao novi trener Čelsija, sa sobom će povesti pomoćnika Martušela kome je ostavio Empoli svojevremeno, a već se zna da će živeti u Kobhamu, u Čelsijevom trening centru.

Klub ubrzano priprema poteze u prelaznom roku, već se zna lista igrača na kojoj će raditi tokom leta, Đanfranko Zola bi trebalo da bude sportski direktor, treba rešiti mnoga otvorena pitanja.

Poznato je da je Sari tražio štopere Ruganija iz Juventusa i Manolasa, ovaj prvi je bliži Londonu, ako Englezi plate 35 miliona evra.

Albanac Hisaj iz Napolija, kao i Kaljehon, špansko krilo bi mogli da krenu za Sarijem, sa Mertensom je situacija drugačija, njega i Kulibalija će teško zadržati.

Čelsi već ima jednu vrstu dogovora sa Afrikancem Serijem iz Nice, što bi moglo da dovede do prodaje Kantea koga žele i PSŽ i Real Madrid. Za 100 miliona evra, može da ide, mada je to teška misija.

U napadu, Iguain je logično rešenje, ali Juventus neće Moratu u zamenu, završavaju posao sa Marsijalom. Zbogo toga bi Španac mogao da završi u Dortmundu, a ostaje Žiru, priliku bi trebalo da dobije Bačuaji. Naravno "Pipita" je velika želja.

Od ostalih igrača, Čelsi bi mogao da dovede Vesina iz Intera, zameni ga za Zapakostu, Sari planira i prodaju Davida Luiza, mesto visi i Pedru, Drinkvoteru.

Ko će se vratiti sa pozajmica videćemo, jedna od obaveza je da ubaci i neke mlađe igrače u tim, Loftus Čik je siguran, videćemo šta će se desiti sa Musondom, Kenedijem, Luisom Bejkerom, Nejtanom, Tamijem Abrahamom.

Dakle, jedan novi Čelsi, Sari će probati da promeša karte, da ih učini atraktivnim za gledanje, a sama činjenica da će spavati na terenu kako kažu Englezi, već ga je načinila simpatičnim među navijačima, uostalom u Čelsiju su i znali da on živi za fudbal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
miki veliki
Tuesday, 26.06.2018
09:15

Mora da se nadje zamena za Azara koji ce otici u Real!

avatar
ZekalangaShady
Tuesday, 26.06.2018
00:55

Kad bi prodali Kantea onda ja ladno mogu da prodam ove moje noge, sta ce mi..

avatar
Czv Cfc
Monday, 25.06.2018
22:20

Pa ce mo kao Everton i Milan na pola tabele.. jbt

avatar
Bratuska_Blueboy
Monday, 25.06.2018
22:14

Ubija ovo cekanje ajmo vise zvanicno

avatar
Jack Rackham
Monday, 25.06.2018
21:30

Kako Morata ide? Zar nije bolji igrac od Lukakua? Inteligentniji? Lukaku drvo, Heski. Samo neki od komentara navijaca celzija... Lukaku je teska zverina od igraca

avatar
Consigliere 1927
Monday, 25.06.2018
19:36

Ako ne ove, Kante ide sledece jer opet nece igrati LS, a Azar putuje sigurno ove godine!

avatar
AS7
Monday, 25.06.2018
18:48

Ako proda Kantea to je isto kao da autu izvadi motor.

avatar
foreverblue
Monday, 25.06.2018
23:10

Upravo tako. To je zidan svojevremeno rekao perezu za makelelea, a ovaj ga srećom po nas nije poslušao.

avatar
A.Shevchenko 7
Monday, 25.06.2018
18:43

Kante ne moze da ide, nema potrebe trositi slova o tome.

avatar
theDarkKnightRises
Monday, 25.06.2018
18:35

Ako prodaju Kantea onda nisu normalni

avatar
Monday, 25.06.2018
18:34

Stvarno ne znam odkalen vama Informacije da ce Celzi da proda Kantea,kad Matt Low iz Telegrafa koji je upucen najbolje u desavanja na Bridzu,kaze da ne pojstoji ni teoretska sansa da prodaju Kantea,ocekuje se dolazak Leon Bejlija iz Leverkuzena i ovog Serija iz Nice to su izvesni transferi.....

avatar
Karambol
Monday, 25.06.2018
18:16

Kulibali je jedino okej,ovo ostalo tanko,kakav Vecino Hysaj Seri sa takvim pojacanjima ce i dalje biti tu i gde jesu sada, treba im jedan top veznjak kojeg ce upariti sa Kanteom tipa Kovacic ili Pjanic, sto se tice napada i dalje se ocekuje da ce Morata eksplodirati ne znam cemu kupovina novog spica tu je i Michy..po meni ovo bi bila idealna postava Celzija Courtois Koulibaly Zouma Azpi Alonso Kante Kovacic Hazard Eriksen Reus Morata

avatar
Raka
Tuesday, 26.06.2018
07:33

Eriksen, Reus ? hahaha

avatar
II Plava Horda II
Monday, 25.06.2018
17:41

Samo da krene da se forsiraju mladji igraci i bice sve ok.

avatar
foreverblue
Monday, 25.06.2018
17:37

Kante vredi 250 miliona i nije na prodaju, svako ko ga procenjuje na manje od 200 se ne razume u fudbal. Kad smo kod pojačanja, štoperi rugani/manolas može, hisaj nam ne treba, kulibali je vrh, ali ostaje u napoliju, kaljehon i mertens imaju kvalitet, ali ne znam jesu li potrebni zbog godina, volim iskusnije igrače jer sa mladima nećemo osvajati trofeje, potrebno je iskustvo, ali obojica su ofanzivci i imaju 31 godinu, mertens je ipak bolji, njega bih i hteo uprkos godina, kaljehon ne. Dalje, seri da, vesino ne, napad morata prva, klupa miči i žiru, jednako im podeliti minute, ako želimo novog top napadača, neko bi morao da ode (morata ne i gluposti su ko kaže da ide). Ako imamo dobru ponudu, prodati zapu i drinka, pedra ako dovedemo zamenu (bejli/mertens), luiz ne sme biti prodat, ako dođe novi štoper i na to dodamo probleme sa veznim redom, vratiti ga u vezu kao pre, kad je prvi put došao (ako igramo 4-3-3, a nadam se da da, može biti zamena kanteu), što se mene lično tiče, a mnogi se ne slažu, da igramo luiz-rudiger, a obnovimo vezni, pod tim ne mislim da se zadovoljavamo luizom kao da je slabiji, on je igračina i bio je moja prva želja pre no što smo ga vratili. Loftus-čik ostaje sigurno, možda će čak biti u prvoj, maunt po meni takođe mora da ostane, zaslužio je da bude na klupi sigurno (škola nam je najbolja i moramo je koristiti), za musondu i kenedija nisam siguran jer bi imali malo minuta, ostali nova pozajmica (čak i ejbraham jer je konkurencija na špicu jako velika).

avatar
Stabber
Tuesday, 26.06.2018
17:39

Cim sam procitao ovo Morata prva opcija, video sam da nemas veze sa fudbalom i prestao sam da citam da bi iskucao komentar, pa Morata ne zna zicer da da, Mici prva opcija a Moratu treba prodati

avatar
NikkiCFC
Monday, 25.06.2018
17:32

Vecina nabrojanih su daleko od kvaliteta Celsija. Zna se da mi uvek krijemo mete dobro od medija. Ocekujem pre svega vrunsko pojacanje u sve tri linije tima. Recimo Rugani/Manolas, Pjanic/SMS i napred Fekir/Bejli/Bejl... U klubu su ozbiljno shvatili izjave Kurtoe i pre svega Azara i zele da ih ucine zadovoljnim. Vratice se RLC, mozda i Kenedi, ocekujemo da eksplodiraju Morata, Bacuaji, Emerson, Barkli, Bakajoko...

avatar
Anonymous Official
Monday, 25.06.2018
21:36

Mozda da vam je klub u boljem stanju mozda bi i mogli dovesti ali ovako nece kod vas niko ko je klasa

avatar
Stabber
Tuesday, 26.06.2018
17:40

SMS? Taj nece da vidi vrhunski klub, mozda Inter.

avatar
Lucifer
Monday, 25.06.2018
17:21

Ponavljate se, nema potrebe za tim, kao svaka druga stvar zavrsena a nije ni pocela...

avatar
Z
Monday, 25.06.2018
17:10

Odakle sve ove price za Kantea? Niko od stranih medija ne pise o tome....baja KIDA i CFC je izgubio ako ga proda, bez obzira na cenu

avatar
Adi237
Monday, 25.06.2018
17:06

Mozda ja gresim ali ja ovdje ne vidim poboljsanje po igracima koji trebaju da dodzu.. ono sto mi je zapalo za oko je da ce Kante biti prodat ogromna bi to bila greska ali eto...Sto se tice marsijala on koliko sam svatio ide u Juve.. koliko je sad novi stoperski tandem.bolji od luiza,kejhila,kristiansena i nekih igraca koji du na pozajmici ne znam. Mislim da je pipita ipak trom za englesku. Oni vec imaju fantasticnog beka Aspia tako da n e znam.kolilo je Hisaj bolji. E sad druga je stavar sto je Konte Aspija drza na stoperskoj poziciji. Kaljehon hmm ipak mislim da je vilijan.bolji na toj poziciji...stvarno ne vidim napredak ovakvog celzija u.odnosu na sadasnji celzi ipak hisaj,kaljehon,pipita nije to ti dovoljno za titulu kad se pre svega pogleda jacina sitija.

avatar
brekbaCh1
Monday, 25.06.2018
18:59

Istina, ma kakva titula. Ovo se pokusava sa nekim restartom, sa niskim ambicijama i malim ulaganjima. Razocaravajuce za navijace.