Revolucija na "Selhrstu", oko kapitena Luke ćemo naredne sezone gledati potpuno drugačiji tim!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 02.08.2020.
13:02
Izvor: Sportske.net

Sve počinje sa jednim čovekom.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Kristal Palas je do prekida sezone beležio solidne rezultate, već su tada praktično imali obezbeđen opstanak u ligi.

Ipak, nakon uvodnog trijumfa u nastavku, usledila je crna serija, vezali su sedam poraza i remi sa Totenhemom na samom kraju sezone.

Jasno je da su klubu potrebne promene, posebno jer će ih ovog leta najverovatnije napustiti najbolji igrač, Vilfrid Zaha je velika želja Evertona, a pomno ga prate i Arsenal i Totenhem, jasno je da je došlo vreme za novi iskorak u karijeri reprezentativca Obale Slonovače.

Tako su na "Selhrstu" krenuli u sastavljanje plana, sva je prilika da će "očerupati" ekipe koje su ispale u niži rang.

Novcem od Zahe bi mogli da angažuju praktično četiri pojačanja iz timova koji su završili u Čempionšipu, u pitanju su Ismaila Sar i Deni Velbek iz Votforda, kao i Dejvid Bruks i Rajan Frejzer iz Bornmuta.

Baner 6

Sar je imao sjajnu sezonu na "Vikaridžu", jasno je da se neće zadržavati u nižem rangu, prate ga i Liverpul i Arsenal, ali se u redovima Kristal Palasa nadaju da bi sa 40 miliona evra mogli da pobede konkurenciju.

Jasno je da bi iskusni Velbek, koji je u finišu sezone podsetio na stare dane, bio daleko jeftiniji, dok bi Bruks mogao put prestonice za oko 30 miliona evra.

Što se tiče Frejzera, on je ostao bez kluba, veliki broj timova iz PL je zainteresovan, ali se u Palasu nadaju da bi mogli da pobede konkurenciju.

Sa ova četiri pojačanja "Orlovi" bi zaista napravili pravu revoluciju u napadu, koji je nesumnjivo bio najveća boljka ekipe prethodnih sezona.

Mnogo toga zavisilo je od Zahe, on je sada na izlaznim vratima kluba, a sa ovim "pokerom" pojačanja jasno je da bi stvari izgledale potpuno drugačije naredne sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke