Rešili su, kreću u napad na Mitrovića!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 18.07.2018.
14:14
Izvor: Sportske.net

Nije još mnogo ostalo do početka nove sezone, a sudbina Aleksandra Mitrovića još uvek nije poznata.

Epa/Abedin Taherkenareh
Epa/Abedin Taherkenareh

Povezane vesti

Tri nedelje nakon poslednje takmičarske utakmice koju je odigrao u dresu reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović još uvek ne zna kakav će mu biti status u nastupajućoj sezoni.

Dvadesettrogodišnji napadač je imao odličnu polusezonu u dresu Fulama. On je na 20 utakmica postigao čak 12 golova i bio jedan od glavnih pokretača cele ekipe, jedan od najzaslužnijih što je Fulam izborio plasman u Premijer ligu.

Rafa Benitez ne vidi Mitrovića u timu. Pretpostavlja se da će Njukasl želeti da što pre reši sudbinu srpskog fudbalera. Poznato je da su vlasnici Njukasla saopštili Rafi Benitezu da će morati da prodaju određene igrače, kako bi imali novca za naredne kupovine.

Fulam je spreman da ponudi 20 miliona funti za fantastičnog srpskog napadača i izgleda da se krenulo u realizaciju ovoga posla.

Fulamovi navijači su za sada oduševljeni prelaznim rokom jer je Sesenjon potpisao novi ugovor, doveli su i fantastičnog Serija iz Nice za 30 miliona, a sada im je najvažnije da u klubu ostane Aleksandar Mitrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 18.07.2018
17:06

Fantasticnog???

avatar
3x3
Wednesday, 18.07.2018
16:05

Koliko puta ova jedna te ista vest i jedni te isti komentari kako je ovo najbolje resenje i za Fulam i za Mitrovica?

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 18.07.2018
14:31

Navijam da ode u Fulam, biće standardan kod Jokanovića, već je igrao u Fulamu i neće mu trebati vreme da se afirmiše na sistem, stil. Uz to, Fulam se lepo pojačava. Biće ovo dobra simbioza i obostrana odluka.

avatar
rale_vojvoda
Wednesday, 18.07.2018
14:24

Najbolje moguce rjesenje i za Fulam i za Mitra