Rešena sudbina Gareta Bejla!

Autor: Boris Jovanović
subota 08.06.2019.
12:14
Izvor: Sportske.net

Nema se šta dodati, Velšanin je odlučio!

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Garet Bejl je rekao svoje i ne postoji nikakva mogućnost da se stvari promene. Naime, Velšanin je pre odlaska na odmor poručio da neće ni saslušati bilo koku ponudu, on ostaje u Realu.

Razlozi su jasni, niti namerava da se odrekne plate od 17 miliona evra, niti da se vraća u Englesku. On se navikao na Madrid, deca su se snašla, uživa u suncu Španije i neće menjati ništa.

Real nema način da ga natera da ode, mogu da mu prete drugim timom, ali čini se da je Bejl svestan da je to nemoguće. On se već poverio saigračima da je spreman da sedi na klupi kod Zidana do kraja ugovora, ali i da je uveren da bi mogao da dobije šansu, podsećajući na ono što se desilo u Kijevu.

Dolaskom Jovića i Rodriga, tu je i Vinisujus, kao i Azar od juče, šanse Bejla da igra su minimalne. Kada su ofanzivniji igrači u pitanju, Zidan preferira Asensija, što Velšanina dovodi u situaciju da ne očekuje nikakvu minutažu.

Ali, njemu ne smeta, mesto u reprezentaciji ga čeka, makar ga proslede i u Kastilju.

Takođe, Bejl je izričit, nikakve trampe ne dolaze u obzir, niti povratak u Totenhem, čak i da mu Real plaća deo primanja.

Ne postoji način da promeni mišljenje pa je jasno da će, kako kaže "Marka", Velšanin ostati u Madridu.

Real doduše može da ga isplati do kraja i otpusti, ali to tek nema smisla, jer bi mu platili do kraja ugovora, a onda bi kao slobodan igrač mogao da potpiše za drugu klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Saturday, 08.06.2019
15:23

Azar i Bejl krila i u spicu Jovic

avatar
RocknRolla
Saturday, 08.06.2019
14:36

Pa i da ostane,moze biti od koristi,nije Bejl zaboravio da igra i definitivno je jedan od retkih igraca koji moze jednim potezom da resi utakmicu kao na primer kup protiv Barselone i 2 finala lige sampiona. Sa Azarom i recimo Pogbom bi bio jos opasniji.

avatar
Don Carlo
Saturday, 08.06.2019
14:10

Mogu li ja kriket da igram i eo milion po sezoni, necu se bunit. Jeftiniji sam vam puno a ni medijski se ne eksponiram...

avatar
ViniciusJR
Saturday, 08.06.2019
13:20

Ako bas hoce to, onda je sasvim ok, kao alternativa odlican. Ne zavisis direktno od njega, a moze da pomogne u rotaciji.

avatar
rademan
Saturday, 08.06.2019
13:01

Trebali su da ga prodaju posle finala LS. Mislili su da ce od tad da ga krene i bude novi lider al corak.

avatar
Anonymous Official
Saturday, 08.06.2019
12:55
avatar
Slobodan Dragojevic
Saturday, 08.06.2019
12:42
avatar
Los Vikingos
Saturday, 08.06.2019
12:35

Sad prodati Vaskeza, uz njega Kovacica, Jamesa, Majorala, Marijana, Tea a i Navas ce izgleda napustiti klub, tako da od tih prodaja moze da se zaradi 150+ miliona eura i fino bi se rasteretila ekipa. Da Bejl hoce da ide moglo bi to da ode preko 200 ali se nadam da zbog toga nece ispastati recimo Isko ili Asensio. Ostaviti Odegarda, Sebaljosa, Reguliona, Valjeha, Ljorentea i De Tomasa na pozajmicu. Ako dodje Mendi iz Liona i Eriksen to bi bilo to za ovaj prelazni rok.

avatar
Barcelonista
Saturday, 08.06.2019
12:25

Kakav brat :-)